Săptămâna la Palatul Elisabeta, 10-16 iunie 2019

Luni, 10 iunie 2019, ASR Principesa Maria a primit la Palatul Elisabeta pe doamna Elena
Matache, director executiv al Organizației Umanitare Concordia.

Miercuri, 12 iunie 2019, Principesa Maria a primit la Palatul Elisabeta pe dna Aurora Martin și pe doamna Mihaela Olaru.

Joi, 13 iunie, Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit la Palatul Elisabeta pe dl Ioan Silviu Lefter, directorul executiv al Crucii Roșii Române.

Vineri, 14 iunie 2019, Majestatea Sa și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe doamna Camelia Csiki și pe domnul Bogdan Șerban-Iancu, realizatori ai emisiunii Ora Regelui la Televiziunea Română.

Fotografii de Daniel Angelescu

 

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    Imi face o deosebita placere sa ii revad pe cei doi indragiti realizatori ai emisiunii “Ora Regelui” – Camelia Csiki si Bogdan Serban Iancu – de data asta in postura de invitati ai Majestatii Sale si a Principelui Consort. Profesionalismul si respectul lor fata de adevarul istoric ii recomanda ca adevarate puncte de reper in jurnalismul de televiziune. Felicitari !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Ca sa nu mai vorbesc de plusul de frumusete adus fotografiei de grup de acest imaculat “Fram, ursul polar” in miniatura, vajnic aparator si mereu ‘ochi in ochi’ cu Regalii sai stapani. Fidelitatea sa este marcat vizibila si profund induiosatoare.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26139883
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate