Festivalul Internațional de Film București, ediția XV

Festivalul Internațional de Film București (BIFF), aflat sub Înaltul Patronaj al Principelui Radu, a ajuns la a cincisprezecea ediție. Gala de deschidere va avea loc la Cinema Muzeul Țăranului Român, în seara de 24 iunie 2019.

Ca în fiecare an, Alteța Sa Regală a găzduit o recepție la Palatul Elisabeta, înainte de începerea festivalului, pentru a mulțumi tuturor celor care au contribuit generos la organizarea lui.

Joi, 13 iunie, în Sufrageria Mare a Palatul Elisabeta, Principele Radu a primit pe doamna Dana Dimitriu-Chelba, directorul festivalului, alături de personalități din societatea civilă și din lumea artei, precum și de principalii membri ai echipei de organizatori.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a șase zile. La Gala de încheiere, desfășurată duminică, 30 iunie, la Cinema Elvire Popesco, va lua parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

Programul ediției 2019

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Liliana Sora

    Artă şi filme, filme şi viaţă, comunicare şi înţelegere , care îţi pot schimba viaţa cumva, cândva ! Cu certitudine , oamenii au nevoie de mai multă artă în vieţile lor pentru că arta, fie că este vorba de o carte, un tablou, un cântec, un teatru, un film…, este un act de cultură ce poate inspira o schimbare, un alt mod de gândire, de abordare a unor probleme din viaţă.
    Toată stima , admiraţia şi preţuirea pentru Familia Regală , care a considerat întotdeauna că ” tot ce e frumos, bun și de folos trebuie răspândit.”

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29276021
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate