Sala de Atletism “Ioan Soter”

Joi, 7 martie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a reprezentat pe Majestatea Sa Custodele Coroanei la inaugurarea Sălii de Atletism “Ioan Soter”. Edificiul face parte din Complexul Sportiv “Lia Manoliu” din Capitală.

Sala de Atletism “Ioan Soter” reprezintă un proiect al Fundației Atletismului Românesc, aflată sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei.

Gazda serii a fost dl Doru Soter, președintele Fundației Atletismului Românesc. A fost prezent ministrul Tineretului și Sporturilor, dl Constantin-Bogdan Matei, înalți reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Federației Române de Atletism, Clubului Sportiv Steaua, campioni mondiali și olimpici și jurnaliști.

Federația Română de Atletism

Fotografii de Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Răzvan Sandu says:

    Sunt FERICIT că l-am putut vedea pe Doru alături de Alteța Sa Regală Principele Consort Radu, într-un asemenea moment! Ca foști colegi de școală, am avut cinstea să îi întâlnesc ambii părinți. Îmi doresc ca România să revină cât mai repede la adevăratele ei valori, a căror chintesență este Coroana. Trăiască Regina!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50899346
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate