“România, o sărbătorire”, proiectul fotografic al Principesei Sofia

Alteța Sa Regală Principesa Sofia pregătește, în următoarea perioadă, un nou proiect fotografic intitulat “România, o sărbătorire”. Proiectul se dorește a fi o sărbătorire vizuală a patrimoniului rural, cultural și natural al României.

Proiectul Principesei Sofia va completa munca membrilor Familiei Regale a României de promovare a diversității patrimoniului cultural, rural și natural al României.

Istoric, Familia Regală a României a contribuit foarte mult la susținerea artelor, nu numai ca mecenați, dar și ca artiști. Ca artist fotograf, Principesa Sofia urmează tradiția Familiei Regale, acest proiect fiind un mod foarte personal de a promova interesele României atât în țară, cât și la nivel internațional.

Prima expoziție din cadrul proiectului fotografic va prezenta atât arhitectura deosebită a mânăstirilor României, cât și viața călugărească de zi cu zi, mai rar văzută, înfățișând-o din punctul de vedere al viețuitorilor.

Prin aceste portrete intime, Principesa Sofia dorește să prezintă tradițiile seculare prin care Biserica Ortodoxă Română dăinuiește. Mai multe mânăstiri vor fi alese în acest scop. Vom reveni cu detalii pe parcursul derulării proiectului.

Sophie de Roumanie Photographie

4 comentarii

 1. Andrei Wagner

  Vă susțin în rugăciune pentru felul în care se schimba multe lucruri în Țara noastră ! Felicitări Casei Regale a României !

 2. Liliana Sora

  Realizarea acestui proiect fotografic va transmite, cu certitudine , un mesaj bine reprezentat prin fotografii a ceea ce înseamnă emoţie, pasiune, suflet, trăire, sentimente, imaginaţie, locuri, situaţii …, pentru că arta fotografică reprezintă pentru ASR Principesa Sofia , parte din viață .
  Toată admiraţia şi preţuirea pentru ASR Principesa Sofia, care ne prezintă lucruri minunate şi transmite cele mai distinse sentimente !

 3. Diana Lucia Zotescu

  Astept cu nerabdare implinirea acestui proiect fotografic al Altetei Sale Regale Principesei Sofia. Stiu din celelalte expozitii fotografice ale Altetei Sale ca numele Sau este o garantie a maximului talent in domeniu, al sensibilitatii si rafinamentului artistic. Va fi un adevarat regal al artei fotografice, sustinut de o Principesa ce vibreaza la tot ce este frumos in viata inconjuratoare si demn de imortalizat pe pelicula fotografica.

 4. Pingback: Viaţa bisericească surprinsă în proiectul fotografic demarat de Principesa Sofia - Basilica.ro

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27129720
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate