“România duhovnicească” (II)

 

Proiectul fotografic al Alteței Sale Regale Principesa Sofia, “România duhovnicească”, se dovedește a fi o călătorie fantastică și privilegiată în viața mănăstirilor din țara noastră. Principesa Sofia a ales cinci mănăstiri, situate în diferite părți ale țării, pe care le-a mai vizitat în trecut.

Proiectul fotografic va prezenta atât arhitectura deosebită a mânăstirilor României, cât și viața călugărească de zi cu zi, mai rar văzută, înfățișând-o din punctul de vedere al viețuitorilor.

Vă prezentăm, în cele ce urmează, o serie de fotografii realizate de Principesa Sofia pe parcursul șederii la mănăstirile vizitate.

Sophie de Roumanie Photographie

6 comentarii

 1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

  TOATA ADMIRATIA !

 2. Mulțumim Alteței Sale Regale și pentru aceste minunate ferestre către România duhovnicească. E o binecuvântare pentru țară că Familia Regală își îndreaptă privirea și gândul către Dumnezeu.

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Nu te mai saturi privind cu admiratie – prin ‘ochiul’ aparatului de fotografiat indreptat, cu atata talent si simtire de Alteta Sa Regala Principesa Sofia – aceste minuni de arhitectura bisericeasca precum si secventele inedite din viata de zi cu zi a slujitorilor duhovnicesti ai aaaacestor asezaminte. Multumiri respectoase, Alteta Voastra, si felicitari !

 4. Nicolae Dragusin says:

  Multumim pentru aceasta slujire a tarii prin arta fotografica. Ne arata ceea ce ne-am cam dezobisnuit sa vedem. In masura in care este posibil, asteptam si alte fotografii.

 5. Mulțumim Alteței Sale Regale Pricipesa Sofia a Romäniei pentru peisajele frumoase cu un dor de casä și pentru aceste minunate ferestre către România duhovnicească. E o binecuvântare pentru țară că Familia Regală a Romäniei își îndreaptă privirea și gândul către Dumnezeu.

  Multe felicitäri de bine si sänätate,

  cu drag, Dietmar Melzer
  -Deutschland/Germania-

 6. Adriana Teuber says:

  Cu câtă dragoste arată ASR Principesa Sofia frumusețea spirituală a României. Cu câtă mândrie privesc românii aceste imagini ale demnității lor. Oare care este secretul familiei regale a Romaniei în strădania neobosită de a ne reda noua românilor o mândrie națională pe care o credeam pierdută?

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51272818
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate