Regele Mihai a deschis Porțile Palatului Elisabeta, 19 noiembrie 2014

Miercuri, 19 noiembrie 2014, Majestatea Sa Regele Mihai a deschis porțile Palatului Elisabeta tuturor românilor care au dorit să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și a zilei onomastice. Majestatea Sa a împlinit 93 de ani în ziua de 25 octombrie 2014.

La ora 12, Regele Mihai a ieșit la balcon alături de Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu pentru a saluta musafirii.

Cu această ocazie, Muzica Reprezentativă a Armatei a susținut, timp de trei sferturi de oră, un concert în aer liber. La reușita evenimentului a contribuit Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei care a lansat, în semn de omagiu, peste două sute de porumbei voiajori. De asemenea, și-au adus aportul militarii Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazu”, precum și Jandarmeria Română.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu

8 comentarii

 1. Cristian

  TRAIASCA REGELE !!!

 2. Horia Tiganus

  A fost un eveniment. Am participat impreuna cu copiii mei, sadindu-le o amintire puternica si o samanta buna in suflet… in Coltul (lor) Romanesc. S-au ales cu o “lance” de care sa-si agate drapelul si speranta.

 3. vladut mihaela

  Dumnezeu binecuvinteaza pe Maiestatea Sa Regele Mihai cu viata lunga si plina de impliniri alaturi de poporul roman care il iubeste . La multi ani Maiestate !

 4. ion

  Am fost acolo cu fiica-mea si astazi mi se pare ca tara merge din ce in ce mai hotarat catre monarhie constitutionala. Nihil Sine Deo.

 5. Mariana Sima si Alexandra Sima

  Un Om cat o Tara; O Inima cat un Popor, o imbratisare fara hotare ! Majestate va iubim si vrem sa marturisim ! Asa sa ne ajute Dumnezeu ! Nihil Sine Deo ! Nihil Sine Rege !

 6. Norica și Sorin Vasilian

  REGELE LA COTROCENI !

 7. Moise Gheorghe

  Ne rugam Bunului Dumnezeu Sa Va tina sanatos in indelungati ani si impreuna cu Poporul Roman sa repunem tara in drepturile ei firesti: Monarhia Constitutionala pe care comunistii ajutati de tancurile sovietice ne-au luat-o la 30 decembrie 1947. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 8. Stoica Rodica

  Clipe de adevarata inaltare sufleteasca petrecute in onoare alaturi de MS Regele Mihai I a Romaniei si a Familiei Regale la Palatul Elisabeta.!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26135837
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate