Principesa Sofia la gala “Ambassadors of Wałbrzych”, în Polonia

Sămbătă, 7 martie 2020, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a participat, în Polonia, la Castelul Ksiaż din Wałbrzych, la licitația caritabilă de gală „Ambassadors of Wałbrzych”. A fost a doua vizită externă a Familiei Regale din anul 2020.

Scopul acestui eveniment anual este de a promova orașul Wałbrzych din Polonia și a premia personalitățile reprezentative ale orașului.

Fondurile strânse în urma licitației caritabile vor fi donate unor programe destinate copiilor aflați în dificultate din Polonia. Obiectul oferit la licitație de Principesa Sofia a fost un portret fotografic al Regelui Ferdinand și Reginei Maria.

Principesa Sofia a fost invitată cu o expoziție personală de fotografie de artă la Castelul Ksiaż din Wałbrzych, în toamna acestui an.

 

 

5 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Alteta Sa Regala Principesa Sofia arata superb. Prezenta Sa la acest eveniment caritabil din Polonia ca reprezentanta a Majestatii Sale Margareta este inca o dovada a implicarii Sale in activitati umanitare, fie ele in tara sau in strainatate. Cu siguranta, iubitorii de frumos din Polonia vor fi incantati de expozitia personala de fotografie a Altetei Sale ce va avea loc in toamna la Castelul Ksiaz.

  Felicitari si mult succes !

 2. Radu says:

  O rază de normalitate, noblețe sufletească, onoare și afirmare a României actuale pe plan cultural și diplomatic. Nu aș fi crezut să trăiesc anii în care singurul motiv de mândrie națională contemporană să fie Casa Regală. Discrepanța e atât de mare, că par două lumi diferite. Nu am fost un monarhist, dar încet și sigur am devenit.

 3. stancu ileana lelia says:

  – Va iubim ,Alteta Voastra ! Speram in Romania Regat ,speram sa Va intoarceti pentru totdeauna ,speram ca Regele MIHAI de acolo de unde este sa ne trimita Familia Sa sa asesze definitiv COROANA ROMANIEI. Va multumim !

 4. […] Principesa Sofia a vizitat Wałbrzych de două ori în ultimii ani. În 2018, ea a ales Castelul Książ pentru un sejur de vacanță în timpul unei călătorii europene pe urmele Regina Maria a României. Alteța Sa Regală s-a întors la Książ, la începutul lunii martie 2020, ca invitat de onoare la Gala ambasadorilor Wałbrzych. […]

 5. […] Principesa Sofia a vizitat Wałbrzych de două ori în ultimii ani. În 2018, ea a ales Castelul Książ pentru un sejur de vacanță în timpul unei călătorii europene pe urmele Regina Maria a României. Alteța Sa Regală s-a întors la Książ, la începutul lunii martie 2020, ca invitat de onoare la Gala ambasadorilor Wałbrzych. […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51786824
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate