Principesa Moștenitoare Margareta la Școala Regina Maria din Capitală

Astăzi, joi, 2 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a vizitat Școala Gimnazială “Regina Maria” din București, sectorul 6, care, la împlinirea a 50 de ani de la înființare, a luat decizia de a purta numele reginei României Mari.

Custodele Coroanei române a participat la festivitatea de aniversare a școlii și la evocarea personalității străbunicii sale, Regina Maria. Elevi, profesori, părinți și reprezentanți ai societății civile au fost alături de Principesa Moștenitoare Margareta la o sărbătoare plină de emoție.

Fotografii de Daniel Angelescu

4 comentarii

 1. Cristina Popescu says:

  Felicitari! Un eveniment frumos!

 2. Oriunde merge draga noastra ASR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroanei se lumineaza locul si devine totul frumos si elegant!!Nihil Sine Deo!!

 3. Mihaela Minu says:

  Felicitari tuturor !Multmim Altetei Voastre Regale, pentru onoarea de a pastra un pic din Inima Reginei Maria si in inima copiilor nostrii !

  Nimic fara Dumnezeu !

 4. Costencu Ana says:

  Felicitări echipei manageriale a școlii!
  Un nume meritat de o școală care își respectă cadrele didactice, părinții și elevii, dar care se obligă să ducă renumele școlii așa cum ” Familia Regală” face cunoscută România în lume.
  Felicitari și putere de muncă tuturor celor care consideră școala românească demnă de educatia și dezvoltarea personală și profesională a propriilor copii!
  Un gând bun!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347301
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate