Principesa Moștenitoare a prezidat ședința Comitetului Director al Crucii Roșii

Astăzi, miercuri, 2 septembrie 2015, la sediul central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, a avut loc ședința Comitetului Director. Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, președinta Crucii Roșii Române, a condus lucrările ședinței.

Evenimentul a reunit reprezentanții de frunte ai societății și a luat în discuție principalele orientări ale programului prestigioasei organizații pentru următorul an.

În ultimele luni ale anului, Alteța Sa Regală va vizita filiale ale Crucii Roșii din teritoriu și va reprezenta organizația în trei vizite oficiale în țări europene.

Fotografii de Daniel Angelescu.

3 comentarii

  1. Liliana Sora

    Echilibru între sensibilitate și putere, curaj și noblețe sufletească, răbdare și speranță, minte cumpănită și decizie, efort și motivație, gândire profundă și acțiune…, toate întruchipate într-un OM cu o frumusețe interioară și exterioară aparte. Este Alteța Sa Regală Principesa Margareta, OMUL cu vastă experiență de muncă și de viață, cu mare încredere în tot ceea ce face, folosind întotdeauna energia pozitivă în iubirea de oameni și de frumos, în acțiuni creatoare, succesul având la bază un plan, un program, dorință, pasiune, idei, inovație și dăruire. Este OMUL care ” oferă lumină și oamenii vor găsi calea “, este OMUL potrivit în locul potrivit, care are o delicatețe și sensibilitate la umanitatea comună , o înțelegere a vieții , care implică blândețe și generozitate, profesionalism, responsabilitate, credință… și respect, semne ale civilizației și demnității. Să aveți parte mereu de sănătate și cele mai frumoase împliniri ! Trăiască Regele ! Trăiască Familia și Casa Regală a României !

  2. Roxana Gabriela Mateescu

    Cand toamna ne zambeste cu razele verii , privirea ne este desfatata de cel mai frumos suras – unica floare a Reginei din Romania: PRINCIPESA MOSTENITOARE MARGARETA . Alteta Sa Regala este delicata asemenea gingasei petale a florii si destoinica precum Reginele Romaniei . Implicata in tot mai numeroase actiuni constructive , PRINCIPESA este stralucirea prezentului romanesc spre viitor . Felicitari pentru intreaga activitate pe care o intreprinde intru binele acestui popor ! Dumnezeu sa binecuvanteze Familia Regala a Romaniei !

  3. Varga J.

    asta trebuia să se întâmple în 89, astăzi eram top în Europa

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25360120
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate