Principesa Maria, vizită la fabrica OceanFish

Marți, 25 iulie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat fabrica OceanFish, companie românească de produse semipreparate din pește, fructe de mare și pește congelat.

Aici, Principesa Maria a cunoscut o parte din cei peste 450 de angajați și a stat de vorbă cu aceștia despre întregul proces de producție și capacitatea pe care o deține compania, principalele produse refrigerate și congelate, cât și despre importul și exportul produselor.

Alteța Sa Regală, sub îndrumarea reprezentanților OceanFish, a vizitat depozitele de peşte, halele de producție şi ambalare a peştelui, hala de afumături şi semi-preparate, iar la sfârșit laboratoarele OceanFish.

OceanFish este Furnizor al Casei Regale din data de 29 iunie 2016 pentru peşte și produse din pește.

OceanFish este o companie românească înființată în anul 1998, situată în localitatea Afumați, pe o suprafață de 22.000 m², din care 9.300 m² îi reprezintă fabrica de procesare împreună cu depozitele de materie primă și preparate.

Fotografii:  © OceanFish

2 comentarii

  1. valentin says:

    Alteța Sa Regală, Principesa Maria, împreună cu oameni cu afaceri de succes și nu numai, cu oameni cu veleități, talente și priceperi, sunt întotdeauna o imagine a reușitei, care cu siguranță așterne liniște și încredere în sufletele noastre. Felicitări.

  2. Remus-Dumitru Mihuţiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Felicitări ASR Principesa Maria a României ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47206181
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate