Principesa Maria la gala Fundației Copii în dificultate

Marți, 16 aprilie 2019, Alteța Sa Regală Principesa Maria a participat la gala aniversară a Fundației Copii în Dificultate – România.

Creată în anul 1989 de către Children in Distress – Marea Britanie, fundația a derulat programe pentru copii cu dizabilități și a construit centre rezidențiale pentru copii infectați HIV/SIDA, pentru cei cu boli neurologice severe și pentru copii ai străzii. Timp de 30 de ani, fundația Copii în Dificultate România a îngrijit peste 18 000 de copii.

La evenimentul aniversar 30 de ani de fapte bune #Stars4Dreams, care s-a desfășurat la Sala Palatului, a fost prezent și Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Excelența Sa dl Andrew Noble.

Principesa Maria a acceptat să acorde Înaltul Patronaj Fundației Copii în Dificultate – România.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Ma bucura faptul ca Alteta Sa Regala Principesa Maria a acordat Inaltul Sau Patronaj acestei Fundatii ce acorda asistenta copiilor in dificultate, fundatie aflata la a 30-a aniversaree.

    In privinta fotografiilor – desigur foarte interesante – , m-am infiorat privind scena invadata de ‘fum’ …artistic care a insotit spectacolul (‘fum’ pe care, in alte circumstante, nu m-ar fi tulburat altfel decat…artistic. Fiind insa inca sub profunda impresie – si tristete – cauzata de incendiul de la Catedrala Notre Dame, reactia mea a fost in prima secunda de reala spaima.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45725665
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate