Principesa Maria la Fundația ”Copii în Dificultate”

Marți, 14 noiembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat Fundația ”Copii în Dificultate” din București.

Principesa Maria, sub îndrumarea doamnei director Valentina Zaharia, a fost alături de copiii suferinzi, a stat de vorbă cu personalul medical, s-a interesat de starea lor de sănătate și s-a informat cu privire la întreaga activitate desfășurată de Fundație.

Fundația ”Copii în Dificultate” a fost fondată în anul 1990 de Reverendul Dr. John Walmsley. În același an, susținut de membrii Parohiei Sfântul Laurențiu din Barkingside, Marea Britanie, Reverendul a ridicat, la Cernavodă, Spitalul „Sfântul Laurențiu” – dedicat copiilor infectați cu HIV-SIDA.

Fundația și-a consolidat poziția de furnizor de prestigiu în domeniul asistenței și protecției copilului, care promovează și asigură accesul copiilor cu dizabilități și al celor cu risc crescut de abandon familial și școlar la recuperare, educație, integrare, printr-o abordare multidisciplinară.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

 

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuţiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Felicitări Alteţa Voastră Regală ! Toată stima pentru Fundația ”Copii în Dificultate” ! Felicitări dl. Daniel Angelescu pentru fotografii … emoţionnate imagini !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Alteta Sa Regala Principesa Maria aduce alinare celor mici si aflati in situatii dificile chiar prin simpla Sa prezenta. Duiosia imbratisarii si a zambetului Sau sunt miscatoare.

    Este minunat ca exista fundaii ca cea de fata care isi dedica activitatea crearii de conditii favorabile ameliorarii conditiilor de viata pentru niste copii care altfel nu ar avea niciun viitor. Ii felicit calduros pe toti cei ce activeaza acolo.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50268992
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate