Principesa Maria, la evenimentul de lansare a dvd-ului “Cuvântul Regelui”

Joi, 27 noiembrie 2014, Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a luat parte, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, la evenimentul de lansare a dvd-ului “Cuvântul Regelui” realizat de Marilena Rotaru și apărut la Curtea Veche Publishing.

Cu această ocazie, au luat cuvântul doamna Marilena Rotaru, domnul Grigore Arsene, director al Curtea Veche Publishing, domnul profesor doctor Nicolae Constantinescu, precum și domnul Ionuț Gherasim, director executiv al Fundației Corneliu Coposu.

Evenimentul de lansare s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de Alteța Sa Regală.

Dvd-ul “Cuvântul Regelui” face parte din colecția “Cărți regale” și cuprinde o serie de dialoguri cu Regele Mihai realizate de Marilena Rotaru în perioada 1991–1995, secvențe din încercările Majestății Sale de a reveni în România (1990 și 1994), vizita de Paște din 1992 la Putna, București și Curtea de Argeș, precum și câteva momente din evenimentele și spectacolele realizate la Ateneul Român, cu participarea unor personalități de prim rang ale societății românești: Ion Zamfirescu, Alexandru Paleologu, Dan Grigore, Sorin Dumitrescu.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

 

7 comentarii

 1. vladut mihaela says:

  Ii multumim Altetei Sale Regale Principesa Maria pentru participarea la evenimentul de lansare a dvd -ului Cuvantul Regelui si ne bucuram ca participa alaturi de ceilalti membrii ai Casei Regale la diferite actiuni in Romania . Traiasca Casa Regala a Romaniei!

 2. E.T.Vandenboer says:

  Cea poate fi mai incantator decat faptul ca Romania este alaturi de CASA REGALA DE ROMANIA si CASA REGALA DE ROMANIA este alturi de Romania si alaturi de toata suflarea de origine din Romania. Asa sa ne ajute Dumnezeu !
  E.T. Vandenboer

 3. Dan Postelnicu says:

  Respect pentru Familia Regală a României.Am scandat încă din 1990;Monarhia salvează România! Dumnezeu sa-l țină în viață pe regele nostru Mihai I!!!

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Liliana Sora Titlu sugestiv , atât pentru dvd-ul lansat cât și pentru toate cărțile regale , a cărui vizionare și a căror lectură, ne trimit în înțelepciunea vieții, pentru că , fără a cunoaște puterea cuvintelor, sensul și profunzimea lor , este imposibil să cunoști oamenii, să cunoști lumea , să înțelegi sensul existenței noastre ,care se măsoară doar prin ceea ce faci. Admirație și respect pentru ASR Principesa Maria și pentru întreaga Familie Regală.
  #
  Ludovic Csorvasi foarte frumos;;multumesc
  #
  Cristinna Dumitrescu Prezenta cu ștaif!
  #
  Florian Iancu Sunt regalist de-al dracu’ si d-ambitios!

 5. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  MULTUMIRI SI ALEASA STIMA PENTRU ASR PRINCIPESA MARIA !

 6. Stefan Caliga says:

  Va multumesc Doamna pentru intreaga Dumneavoastra nobila stradanie de a readuce in memoria romanilor faptele mari si nobile savarsite de Regii Romaniei !
  TRAIASCA REGELE !

 7. martin says:

  Multumim Altetei Sale Regale Principesa Maria a României pentru participarea si sustinerea acestui mare si important eveniment! Multumim, doamnei Marilena Rotaru pentru activitatile nobile si stradania de invidiat!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30645947
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate