Principesa Maria, la centrele de zi pentru copii “Micul Prinț” și “Lizuca”

Marți, 26 septembrie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a vizitat centrele de zi pentru copii “Micul Prinț” și “Lizuca” din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 3.

Aici, Principesa Maria, alături de domnul Robert Negoiță, primarul sectorului 3 și doamna Georgeta Terciu, directorul general al DGASPC Sector 3, a interacționat cu copiii aflați în saloane, a stat de vorbă cu personalul Centrelor și a cunoscut activitatea desfăşurată zilnic.

Scopul celor două Centre este de a preveni abandonul și separarea de familie a copiilor preşcolari cu dizabilități din sectorul 3, prin asigurarea pe timpul zilei a unor activități de îngrijire, educație, recreere-socializare, consiliere, dezvoltare a deprinderilor de viață independență și orientare școlară pentru copii, cât și a unor activități de sprijin, consiliere, educare pentru părinți sau reprezentanții legali, precum și pentru alte persoane care au în îngrijire acești copii.

Fotografii realizate de Biroul de Presă al Primăriei sectorului 3

4 comentarii

  1. Cristian Sandu says:

    Respect Casei Regale!

  2. FELICITARI,ASR Principesa Maria, pt nobila activitate dedicata copiilor!!Nihil Sine Deo!!!

  3. Popescu ioan says:

    Oare Principesa Maria a observat si neregulile de acolo sau mizeria o bagam sub pres?

  4. Popescu ioan says:

    Lipsa de personal si comportamentul doamnelor (daca chiar le pot numii doamne)ingrijitoare fata de copii?unse urletele si tipetele danselor parca sunt scoase dintr un film cu cartea junglei?

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47207093
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate