Principele Radu a vizitat Memorialul de la Sighet

Luni, 31 martie 2014, Alteța Sa Regală Principele Radu a vizitat Memorialul de la Sighet. Este al patrulea membru al Familiei Regale a României care trece pragul acestei importante instituției a Memoriei românești. Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana au vizitat Memorialul de la Sighet în august 1997, iar Alteța Sa Regală Principele Nicolae în decembrie 2012.

Cu ocazia vizitei, gazdele au oferit Principelui Radu, din partea dlui Romulus Rusan, volumul intitulat “Cartea morților”, un dicționar al victimelor comunismului.

 

Fotografii de Claudiu Pădurean.

3 comentarii

 1. V.V.M. says:

  Vesnica lor pomenire in randul dreptilor neamului si in al iubitilor lui Dumnezeu!
  Amin!

 2. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Liliana Sora Un loc încărcat de istorie, de suferință și durere, în care te străbat fiori și care este menit să ne reamintească faptul că suntem români și că am trecut prin multe ca să fim liberi cu bune dar și cu rele , este locul în care este păstrată vie memoria comunismului . Mai mult decât un muzeu al ororilor comunismului, memorialul – amenajat în fosta închisoare politică, în care parcă și pereții celulelor respiră durere, este fără doar și poate nu numai unul din importantele puncte de interes din Maramureș , cât mai ales faptul că nu ne lasă să uităm ce a fost tocmai pentru a nu repeta greșelile trecutului.See Translation
  #
  Morariu Viorel Dar le repetam ! Ce este de facut ! Pentru cei care nu au invatat istoria aceasta se repeta ! Cum sa – i invatam istorie pe cei incapabili s-o invete ????????
  #
  Antony Kornelis Cimpianu Mi-frica CA Tara deja Este vanduta…. la arabi, tigani si foare curand chinezi !…..
  #
  Mariana Citrea Toate acele fapte Abominabile au fost facute de Romani ,Romanilor ! Toti acei Oameni care au sfarsit la Sighet erau Exemple Vi de succes ale unei Romanii Prospere si Democratice!!!
  #

 3. Cioboata Radu-Constantin says:

  Acesti nemernici comunisti care au distrus intelectualitatea Romaniei, care au jefuit bogatiile romanilor si care au schingiuit pe cei care au fost condamnati prin hotarari judecatoresti date de complete de judecata care nu stiau sa scrie, astazi fiind la conducerea tarii prin copii si nepotii celor care au infaptuit mizerabilele hotarari comuniste, trebuie sa ajunga in fata justitiei pentru a raspunde pentru faptele comise in urma marelui proces inpotriva comunismului , acea clasa politica care a fost mult mai vinovata decat nazistii. Astept cu nerabdare procesul comunismului.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50900048
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate