A XIII-a ediție a Leaders School

Miercuri, 2 aprilie 2014, Alteța Sa Regală Principele Radu a participat la a treisprezecea ediție a programului “Leaders School”, căruia i-a oferit Înaltul Patronaj cu șase ani în urmă.

http://www.leaders.ro/programe/leaders-school/

Programul are loc de două ori pe an, la Predeal, îl lunile aprilie și august. El reunește tineri cu merite profesionale din domenii diverse, care doresc să-și aprofundeze calitățile de leader. Principele Radu apreciază valoarea acestui program, continuitatea inițiativei și încrederea din ce în ce mai mare de care se bucură în rândul societății românești tinere.

În dialogul cu participanții la ediția a treisprezecea, Principele Radu a atins subiecte precum democrația, libertatea și securitatea națională, precum și complexitatea din ce în ce mai subtilă și mai paradoxală a noțiunii de leader în zilele noastre.

Principele Radu despre Leadership

 

1 comentariu

 1. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Liliana Sora Prezență permanentă și activă în mijlocul oamenilor , pe care îi tratează cu mult respect indiferent de vârstă, ASR Principele Radu este un adevărat ingredient care materializează visurile în rezultate, este punctul de pornire spre succes, ale cărui cuvinte au întotdeauna o putere nebănuită , pentru că ne deschid mintea și sufletul pentru a le primi, ne inspiră și ne schimbă viziunea și modul de gândire asupra vieții, asupra lumii. Felicitări Alteță pentru susținere și promovarea unor astfel de proiecte și programe , pentru că întotdeauna cu ce valori operăm așa rezultate obținem.
  #
  Gabriella Di Sant’Angelo I love Principe Radu , elegant , distins , cult , intelectual , foarte activ pentru Romania , o figura deosebita , extraordinar care reprezinta cu onoare poporul Roman in Europa si la nivel internazional , consortul Viitoarei Regine , Altezza Sa Principessa Coroanei Margareta ! Impreuna sint un cuplu deosebit ! Respect si Admiratie pentru Altezza Sa Principele Radu !
  #
  Maria Uritescu sa va dea dumnezeu multa sanatate alteta
  #
  Catalin ES Like
  #
  Doina Marin RESPECT!
  #
  Irina Huma INCREDEREA SI SPERANTA NOASTRA A ROMANILOR CA VA DEVENI CEL MAI MARE OM IN CONDUCEREA ROMANIEI, DOAMNE-AJUTA !
  #
  Stefan Anton SA FIE MAI ACTIVA CASA REGALA!!.
  #
  Mariana Citrea Ce se intampla cu societatea intr-adevar ,cu locul de munca ,cu FAMILIA…?Incotro viitorul ROMANIEI !!!
  #

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51273056
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate