Principele Nicolae la Timișoara, octombrie 2014

Luni, 20 octombrie 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României s-a aflat într-o vizită în municipiul Timișoara.

În debutul vizitei, Alteța Sa Regală a luat parte la evenimentul de lansare a programului Edu for Life, care s-a desfășurat în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Edu for Life a fost conceput de o echipă a Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara și reprezintă un sistem educațional complementar, extracurricular, non-formal cu durata de trei ani care ajută viitorii absolvenți să își dezvolte abilitățile personale și totodată să se evidențieze în fața viitorilor angajatori.

Programul se desfășoară în trei etape, etapa fundamentală și primară fiind dezvoltarea personală prin programul The Duke of Edinburgh’s International Award Romania.

Evenimentul de lansare a reunit peste trei sute de studenți și coordonatori ai programului, precum și reprezentanți ai unor companii private din Timișoara.

Cu această ocazie, au luat cuvântul Alteța Sa Regală Principele Nicolae, domnul profesor doctor Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest, domnul profesor doctor Ovidiu Megan, decanul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor, domnul Zhajjad Rizvi, președintele programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, precum și domnul Rajesh Mișcă, coordonator al programului Edu for Life.

În cursul aceleiași zile, Principele Nicolae a vizitat Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Țurcanu”. Alteța Sa Regală s-a întâlnit cu micii pacienți și cu personalul medical care îi îngrijește. Cu prilejul vizitei, copiii i-au oferit Alteței Sale Regale un tablou cu Leul cel Curajos, simbol al reuşitei în lupta cu cancerul.

 

 

1 comentariu

 1. Comentarii pe Facebook

  Vali Ceaus viitorul ROMANIEI
  #
  Eleonora Gatina D-zeu sa va ocroteasca si sa ocroteasca pe romani !
  #
  Burdujan Adrian Sa vi si la Bucuresti. Suntem multi.
  #
  Georgeta Straut F simpatic,frumos,cu mult bun simt,ca toti din familia regala
  #
  Misca Raj What an honor it was.
  #
  Delia Gutu Cam rar…poate il vor copia si altii….

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27981028
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate