Principele Nicolae la BRD Bucharest Open 2014

Miercuri, 9 iulie 2014, Principele Nicolae a luat parte la meciul dintre Simona Halep și Indy de Vroome, în cadrul turneului de tenis BRD Bucharest Open 2014, desfășurat la Arenele BNR.

Victoria i-a revenit Simonei Halep, care a învins-o pe oponenta sa, în două seturi, cu scorul de 6-0, 6-4.

În perioada 5-13 iulie 2014, Federația Română de Tenis organizează cel mai mare turneu național de tenis feminin din România, BRD Bucharest Open, reunind la București unele dintre cele mai importante nume ale tenisului mondial.

Peste 32 de participante din prima linie a sportului alb, la nivel internațional, vor juca meciuri de colecție în faza finală a turneului.

Fotografii realizate de Daniel Angelescu 

4 comentarii

 1. bibi moldoveanu says:

  Vai ,ce poze superbe.Ce frumosi sunt acesti tineri.Fiecare este print in munca lui. Oare este ceva mai frumos decat Principele Nicolae si scumpa si adorata noastra Simonica? Ma uit si iar ma uit la foto. Nu ma pot opri din aceasta incantare. Trebuie sa fi print ca sa dai mana cu aceasta printesa a tenisului romanesc.Uite cine ma face cu adevarat mandra, ei doi. Tineri si frumosi, fiecare cu soarta lui si viitorul lui,dar atat de aproape,sunt romani.Binecuvantata fie Romania.

 2. Tudic Ioan says:

  Ce bine I-ar sta lui Simona in loja princiara a Romaniei!Amandoi sunt frumosi, parca seaman!

 3. Cristian. E. says:

  Traiasca Monarhia!!!

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Valeriu Mocanu Fraţi şi surori! Să fim mândri că suntem români! Să ne aplecăm cu mult respect asupra trecutului, să inţelegem importanţa momentului actual şi să făurim împreună viitorul nostru comun!
  BASARABENII SUNT ÎNSTRĂINAŢI:
  Ne-au intrat cu cizma-n casă,
  Au pus legea lor pe masă,
  Ne-au croit autonomii,
  Şi ţări pentru păgâni!
  https://www.youtube.com/watch?v=D9qMfKKbz0Y…See Translation
  #
  Cristian Caldararu Durerea şi speranţa unui neam. Când vom mai fi din nou “de la Nistru pân’ la Tisa”. De mult n-am mai ascultat un astfel de mesaj cântat pe versuri plămădite în sufletul unui ROMÂN. Felicitări Valeriu Mocanu

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49636146
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate