Principele Nicolae în vizită la Constanța, 21 mai 2014


Miercuri, 21 mai 2014, Alteța Sa Regală Principele Nicolae s-a aflat în Municipiul Constanța cu ocazia lansării volumului “Drumul spre casă. Filip-Lucian Iorga în dialog cu Principele Nicolae al României”, apărut la Curtea Veche Publishing, în Colecția “Cărți Regale“.

Evenimentul a fost găzduit de Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și s-a bucurat de prezența unui număr impresionant de participanți, printre care numeroși reprezentanți ai clerului. Au luat cuvântul Alteța Sa Regală Principele Nicolae, doamna Iren Arsene, director Curtea Veche Publishing, domnul Gabriel Custurea, director al Muzeului Național de Istorie Națională și Arheologie Constanța, precum și domnul Florin Anghel, prorector al Universității Ovidius din Constanța.

În încheiere, Principele Nicolae a oferit autografe celor prezenți la eveniment.

Lansarea din Municipiul Constanța se înscrie în turneul național de promovare a apariției editoriale, după București, Târgu-Mureș, Sibiu, Alba-Iulia, Cluj și Pitești.

6 comentarii

 1. Maria says:

  Traiasca Regele !

 2. Maria says:

  Sunt incantata ca Principele Nicolae a ajuns si in Constanta.
  Traiasca Altetea Sa Regala , Principele Nicolae !

 3. Ioana says:

  Nu pot să cred că Principele Nicolae a fost în Constanța și că n-am aflat de asta ÎNAINTE!
  Sunt pe site-ul acesta și pe pagina de Facebook a Principelui Nicolae aproape zilnic. De ce nu anuntați undeva toate evenimentele publice ÎNAINTE ca ele să aibă loc? 🙁 Nici mass-media locală nu a răspândit știrea că Alteța Sa va veni în oraș. Sunt absolut uluit că eu, care sunt la curent cu aproape toate activitățile din Constanța, n-am aflat LA TIMP! Aș fi vrut tare mult să-l vad, să-l ascult, să-mi lase o amintire pe „Drumul spre casă”. Cum e posibil?! Nu știți cum regret! M-am întrebat atât timp când o să vină cineva din Familia Regală la Constanța și când în sfârșit a venit, n-am aflat… 🙁 Vă rog din suflet, dați de veste data viitoare.

  Cu mare, mare regret că am ratat întâlnirea…

 4. PETRESCU MIHAIL ADRIAN says:

  Este mesagerul MAIESTATII SALE REGELE MIHAI I.

 5. Diana Lucia Zotescu says:

  Alteta Sa Regala Principele Nicolae si-a facut deja foarte multi admiratori in toata tara prin prezenta Sa atat de placuta, de agreabila, prin firescul, demnitatea dar si atitudinea calda si prieteneasca pe care o raspandeste printre participantii la evenimentele la care Alteta Sa este oaspete de onoare. Cartea “Drumul Spre Casa” este ca o binevenita mana prieteneasca intinsa de ASR Principele Nicolae catre romani, care cu siguranta Il asteapta cu bucurie, dragoste si admiratie oriunde s-ar duce.

  M-a incantat reprosul de mai sus al doamnei Ioana. Se simte in el nu doar tristetea de a nu fi putut participa la eveniment, dar si incarcatura de sentimente pe care le are fata de Casa Regala si fata de membrii sai.

  Cu cele mai alese ganduri de loialitate si profund atasament si credinta,
  Diana Lucia Zotescu

 6. stelian r. says:

  Traiasca regele 1 Traiasca Familia Regala !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48410807
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate