Primire la Castelul Săvârșin, 27 februarie 2024

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu au primit la castel pe domnul Mircea Crăciun, alături de reprezentanți ai Fundației Colecția Regală și ai companiei Eco Garden Construct din Cluj-Napoca. Compania va iniția, în luna martie, în colaborare cu Fundația Colecția Regală, un amplu proiect de restaurare a patrimoniului natural din Parcul Regal Săvârșin, ale cărui planuri de construcție au fost realizate în anul 1816, de către arhitectul de grădini Heinrich Nebbien.

Eco Garden Construct va efectua lucrări de reparație și refacere la Grădina Ascunsă, la peluza principală, la heleșteu, la Bolta de glicine și în zona de sud-est a parcului.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Asa cum ii cunosc eu, clujenii sunt, in tot ceea ce fac, oameni de nadejde si dedicati perfectiunii. Nu ma indoiesc ca interventia lor de reamenajare a parcului de pe Domeniul Regal Savarsin va aduce acestuia un plus de frumusete.

  2. C.A.M. says:

    Greetings,

    How come there was no representative of the Romanian Royal House at the memorial to the late King Constantine of Greece, held in Windsor?

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407585
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate