Prima reuniune a noului Comitet de Direcție SNCRR

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a prezidat prima ședință a noului Comitet de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România, rezultat în urma alegerilor generale din iunie 2019.

Reuniunea a avut loc joi, 4 iulie 2019, la sediul Crucii Roșii Române din Capitală, în prezența noilor vicepreședinți  naționali, a președinților de filiale, a noilor reprezentanți ai tinerilor și a acelor lideri care fac parte, conform statutului, din Comitetul de Direcție.

În aceeași zi a avut loc în grădina Palatului Elisabeta sărbătoarea Crucii Roșii Române, înființată la 4 iulie 1876.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. Liliana Sora

    „Crucea Roşie, nădejdea tuturor în timp de pace, ca şi în război, nu trebuie să piară. Cu toţii, de la mic la mare, să o sprijinim cu evlavie, cu însufleţire, cu desăvârşită dragoste“ spunea Regina Maria.
    La mulţi ani , Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România care promovează educarea și furnizarea primului ajutor , precum şi a respectului faţă de demnitatea umană.
    Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei , pentru care ” a trăi cu onoare înseamnă a trăi cu respect faţă de legile universale ale lui Dumnezeu şi ale omeniei… ”

  2. Diana Lucia Zotescu

    Mult succes nouilui Comitet Director al SNCRR, sub presedintia Majestatii Sale Margareta !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722682
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate