Prim-ministrul și doamna Cioloș, invitați la cină de Familia Regală

În seara de miercuri, 16 decembrie 2015, Excelența Sa domnul Dacian Cioloș, Prim-ministrul Guvernului României, și doamna Valérie Cioloș au răspuns invitației la cină a Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principelui Radu. Evenimentul a avut loc la Palatul Elisabeta.

A fost prima întâlnire a domnului Prim-ministru cu Familia Regală, de la învestirea în funcție a guvernului condus de domnul Dacian Cioloș.

Fotografii de Daniel Angelescu.

 

13 comentarii

 1. Doina Turc says:

  Un om de stat adevărat cum este majestatea să îi adună la un loc și pe cei buni și pe cei răi nu ca să îi certe și să le vorbească urât ci pentrucă îi respectă pe toți cetățeni țări lui

 2. Adrian Coman says:

  Primiti din partea mea cele mai emotionante ganduri de bine pentru Tara, si felicitarile mele pentru atitudinea de excelenta promovata prin aceasta invitatie si intalnire.
  Sper din tot sufletul ca aceasta alaturare sa deschida sufletele si mintile Romanilor in sensul ca doar printr-o sincera si autentica vointa de unire in jurul unor inalte valori si deziderate nationale, vom reusi sa redresam balanta valorica a moralitatii noastre !

 3. Irina Copceac says:

  Ce frumos !!! Oameni demni si cu bun simt care stiu ce inseamna respectul reciproc.Doamne ajuta la o cooperare demna.

 4. Luiz Gabriela says:

  Respect pentru demnitatea casei regale!

 5. Viorica M. says:

  Doamne ajuta Identitatea Romaneasca Demna!

 6. Cristian Sandu says:

  Casa Regala a Romaniei a dus si duce o politica de cooperare cu toate autoritatile publice legitime, indiferent de culoarea politica pentru ca menirea ei asta de a apara interesele nationale fundamentale, cu continuitate in timp, dincolo de guvernarile vremelnice!

 7. sentiveanu aurel says:

  INCA O DATA SPUN CA TREBUIE RESPECTAT VALORILE

 8. Emilian T.Vandenboer says:

  Prin saloanele Palatului Elisabeta din Bucuresti s-au perindat multi Prim-Ministrii ai
  Romaniei “republicane”. Este intotdeauna un gest de bun augur din partea Altetei Sale Regale Printesei Margareta a Romaniei indiferent de continurea pe mai departe a activitatilor Primului Ministru respectiv. Cu deosebit tact si diplomatiei dar in acelasi timp cu demnitate, Casa Regala de Romania aminteste prin aceste aceste intalniri ca Romania este REGALA, chiar daca si de aceasta data decretul de numire
  al Primului Ministru a fost semnat la Palatul Cotroceni si nu la Palatul Elisabeta.
  Doresc Altetei Sale Printesei Margareta a Romaniei si pe mai departe deosebita chibzuinta si rabdare diplomatica pana la ziua care este deosebit de aproape cand
  aceste decrete se vor semna numai la sediul Regal al Regatului Romaniei.
  Traiasca Patria noastra : REGATUL ROMANIEI !
  Dumnezeu sa ajute Regatului Romaniei pentru reasezarea lucrurilor in Patria noastra
  Asa sa-mi ajute Dumnezeu !

 9. ZOLTAN ANA says:

  Impecabil si distins .doi specialisti in agricultura ,piinea tarii speram sa fie rodnica si mulumitoare pt toti .FELICITARI PT INTERESUL CASEI
  REGALE PT DESTINELE TARII .IUBIRE SI STIMA !

 10. Sima Alexandra says:

  Majestatea Sa Regele, reprezentat la acest eveniment de Altetele Lor Regale, a procedat admirabil. Este un gest de respect si pretuire pentru noi, supusii Majestatii Sale, care decidem asupra numelor celor ce ne conduc destinele. Noi suntem cei vinovati de faptul ca Membrii Familiei Regale sunt obligati sa stea la aceeasi masa cu astfel de personaje. Niciodata Familia Regala nu a pus interesele si vointa personala mai presus de cele ale supusilor sai. Poate va veni si ziua in care romanii isi vor lua soarta in maini si cu Dumnezeu inainte vor decide drept pentru ei, si vom trai dupa legea si voia Domnului in Regat. Nihil sine Deo ! Nihil Sine Rex !

 11. PIESCU IOANA says:

  RESPECT PENTRU CASA REGALA ROMANIEI!

 12. PIESCU IOANA says:

  RESPECT PENTRU CASA REGALA A ROMANIEI!

 13. Irina says:

  Va iubesc pe toti 4 cu toata inima si va doresc putere, rabdare si perseverenta in proiectul nostru comun: Romania. Cu Dumnezeu inainte!

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40846513
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate