Președintele Parlamentului Republicii Moldova, la Palatul Elisabeta

Marți, 27 martie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova. La eveniment a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

Majestatea Sa a purtat o discuție cu Președintele Parlamentului Moldovei pe tema aderării țării la Uniunea Europeană. Au fost discutate, de asemenea, acțiunile pe care Familia Regală le va desfășura, în cursul anului 2018, pentru a sprijini eforturile Republicii Moldova de a aprofunda relațiile cu țările vest-europene și transatlantice.

Majestatea Sa și Principele Radu s-au întâlnit cu înaltul demnitar în mai multe ocazii, din 2013 încoace. Familia Regală va vizita Chișinăul în cursul acestui an.

Fotografii de Daniel Angelescu

4 comentarii

  1. ANDRITOIU DORIN DUMITRU says:

    Aducem Basarabia ACASĂ,Majestate,căci altfel curg șiroaie de lacrimi amare în sufletul neamului românesc. NIHIL SINE DEO !

  2. Traiasca MS Regina Margareta Custodele Coroanei Romaniei !Felicitari ASR Principe Radu pentru ca este alaturi permanent Majestatii Sale in legamantul facut!!Romania este al neamului romanesc!!Nihil Sine Deo!!

  3. […] în august 2016, pe președintele Parlamentului Andrian Candu la Palatul Elisabeta (iunie 2016, martie 2018, octombrie 2018) și pe președintele Parlamentului Igor Grosu la Palatul Elisabeta (noiembrie […]

  4. […] în august 2016, pe președintele Parlamentului Andrian Candu la Palatul Elisabeta (iunie 2016, martie 2018, octombrie 2018) și pe președintele Parlamentului Igor Grosu la Palatul Elisabeta (noiembrie […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50899822
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate