Povestea lui Raul

Vineri, 4 octombrie 2019, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe Raul Furdui împreună cu mama și tatăl lui, alături de o amplă echipă de la Pro TV, care a filmat povestea acestui curajos adolescent, în cadrul emisiunii “Visuri la cheie”.

Filmul Pro TV despre Raul și familia sa a fost prezentat telespectatorilor ieri, miercuri, 30 octombrie, și a avut un foarte mare succes, fiindcă a emoționat profund pe cei ce l-au privit.

Născut cu deficiențe fizice, Raul și părinții săi au luptat zi de zi, an de an, să învingă toate limitele și toate obstacolele și astăzi curajul, umanitatea și forța lor sunt privite de toți cei care cunosc povestea drept o mare victorie, un exemplu pentru fiecare.

Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au invitat familia Furdui la ceai și această întâlnire a fost o surpriză pentru cei trei musafiri. Raul a fost rugat de Majestatea Sa Margareta să o ajute să joace o partidă de șah (sportul favorit al lui Raul) și să-și povestească viața și experiența dramatică prin care a trecut.

Episodul întâlnirii-surpriză de la Palatul Elisabeta poate fi văzut aici.

@Daniel Angelescu – Casa Majestății Sale Custodele Coroanei

 

4 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu

  Intra in firescul Majestatii Sale Margareta ca, afland de existenta unor astfel de persoane, de familii curajoase care au infruntat – si au invins cu statornica cerbicie – obstacolele vietii, sa doreasca sa ii cunoasca, sa ii incurajeze si sa le fie aproape. Este unul din miile de motive pentru care iubim Familia Regala si tot ceea ce reprezinta aceasta pentru noi si pentru tara, inca din 1866.

  NIHIL SINE DEO !

 2. Liliana Sora

  “Bunătatea din cuvinte crează încredere. Bunătatea din gândire crează profunzime. Bunătatea în dăruire crează dragoste.”
  Toată admiraţia şi preţuirea pentru MS Margareta, Custodele Coroanei şi pentru întreaga Familie Regală , pentru care ,,nimic nu este mai presus pe pământ decât OM-ul şi nimic nu este mai presus în OM decât Mintea si Sufletul” .
  Cinste, onoare, respect !

 3. A.-Marius Crișan

  Am urmărit video-ul … La un moment dat zice Raul, referitor la șah, dar cu rezonanță pentru istoria noastră “Dacă pierdem Regele, am pierdut totul!”. Ce înseamnă această fraza spusă de un suflet nevinovat în palatul regal? Mi-am zis, ăsta a fost unul din acele momente când copiii devin profeți….

 4. Mesaje FB

  Rodica Pop Respect!

  Rodica Ichim Pentru REGI si REGINE,nu exista “oameni de mana a doua”,exista doar Oameni!(asta o stiu de la minunatul nostru Rege ,Tatal Majestatii voastre,Regele Mihai al Romaniei,fie-i vesnicia luminoasa!)
  Prin tot ceea ce faceti,MAJESTATE,dovediti ca pentru o Romanie normala,MONARHIA,este singura solutie!
  Dumnezeu sa ne binecuvanteze REGINA si TARA!❤
  #
  Emilia-Aspasia Solomon Felicitări!Va urmăresc si contribui si eu cu ce pot!
  “PIC CU PIC”..mai înaintăm un pic!..Pentru mine cea mai mare bucurie este bucuria de pe fetele copiilor la vederea miracolelor din viața lor!…Nu sînt bogată și mă întreb?.De ce nu se apleacă mai des cei care au mai mult, să ajute…!Nu ducem nimic cu noi “dincolo!Aici e raiul ,dacă poți să L aduci un pic în viața unor oameni mai puțin norocoși!…
  #
  Dan Mazga Felicitări am văzut emisiunea.
  #
  Mioara Repede Repede Respect profund!
  #
  Mioara Stanciu Respect!
  #
  Ludmila Matache Noblete!Respect!❤️⭐️
  #
  Costel Si Dani Busuioc
  Costel Si Dani Busuioc FELICITĂRI MAJESTATE!!!
  #
  Doina Korzsuk Felicitări Majestate Sănătate Si Respect
  #
  Csiki Camelia Felicitări Familiei Regale pentru lejeritatea cu care a intrat în jocul băiețelului și ție, Irina Szasz. Sunt sigură că e mâna ta în spate, aici! 🙂 Iar Raul a avut dreptate…Dacă pierdem regele, pierdem tot. Și cu Regina e la fel, cred. 🙂
  #
  Irina Szasz Multumesc, Camelia! Onorati si emotionati am fost cu totii! Din nou, o zi speciala pentru mine!
  #
  Iosif Puiber Stimă și respect Majestate.
  #
  Dorina Enache Respect pentru Altetele Regale care sunt atasate de oamenii din popor si nu-i ocolesc !
  #
  Maria Lant Bravo andrei! Vivat monarhia!
  #
  Andrei Wagner Foarte frumos felicitări respect Andrei
  #
  Zoltan GZ Cum să nu te umple inima când #familia #regală iti deschide ușa ca să-ți ofere din dragostea lor? Am simtit emotie. Chiar am avut senzatia ca si eu am fost primit. Bravo echipei pentru initiativa. Felicitări!
  #
  Maria Pricope STIMĂ ȘI MULT RESPECT ❤
  #
  Pan Ama Gestul Majestatii Voastre si al Altetei Sale, ne’au emotionat si pe noi, ne’au miscat inimile. Imi imaginez cum s’a simtit familia Furdui.. Darurile oferite lor au ajuns si in inimile noastre❤️
  #
  Elena Mancas Monarhia a iubit Romania
  #
  Alexandru Tiberyus Foarte frumos
  #
  Gabi Gabutu Casa Regală , Majestatea sa Regină Margareta demonstrează in fiecare zi ca este aproape de popor si de problemele oamenilor ! Respect Majestate!
  #
  Cruceru Viorel Victor Felicitări Majestate
  #
  Mia Telman Un gest plin de generozitate din partea unor oameni educati în spiritul compasiunii și al omeniei înțelese ca o datorie de onoare. Reacția lui Raul a fost extraordinară. Nu știu ce aflase el despre gazdele lui de la Palatul Elisabeta, dar naturalețea lui a fost remarcabilă și se datorează educației primite în familie. Comportamentul lui a fost o lecție pentru mulți. Felicitări!
  #
  Ungureanu Roxana Felicitari! Respect, Majestate! ❤
  #
  Marius Gughea Stima si respect, Majestate!
  #
  Elena Patra Amin, Doamne ajuta
  #
  Elena Patra Felicitari
  #
  Hanganu Mariana Felicitări ,foarte frumos și convingător gestul dumneavoastră alteta regală !
  #
  Rodica Lefterica STIMĂ ȘI RESPECT MAJESTATE!
  #
  Ana Manole un gest frumos! respect!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723704
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate