Palatul Elisabeta, 23 noiembrie – 4 decembrie 2017

Joi, 23 noiembrie, Principesa Moștenitoare Margareta a primit la Palatul Elisabeta pe dna Iulia Scântei, membru al Senatului României. A fost prezent Principele Radu.

Luni, 27 noiembrie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe profesorul universitar Ion Bogdan Lefter, pe profesorul asociat Ștefan Popescu și pe ziariștii Val Vâlcu, Bogdan Șerban-Iancu și Camelia Csiki.

În zilele de 28-30 noiembrie, au fost prezente la Palatul Elisabeta Altețele Lor Regale Principesa Elena și Principesa Sofia, precum și ES dl Alexander Philips Nixon, soțul Principesei Elena.

În seara de 29 noiembrie, într-o ceremonie cu caracter privat la Palatul Elisabeta, Custodele Coroanei a decorat pe Principesa Sofia cu Marea Cruce a Ordinului Coroana României, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Luni, 4 decembrie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe profesorul Sorin Cîmpeanu, membru al Camerei Deputaților.

La Palatul Elisabeta, Principesa Moștenitoare Margareta a avut o întâlnire cu reprezentanții Fundației Principesa Margareta a României luni, 4 decembrie.

Fotografii de Daniel Angelescu.

5 comentarii

 1. Felicitari din inima tuturor!!!

 2. SECRIERU IOAN says:

  ACTIVITĂȚI REGALE, CASA REGALĂ ACTIVĂ CA INTOTDEAUNA
  IMAGINI SUPERBE

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Este o mare satisfactie sa aflam despre intensa activitate a Familiei noaste Regale, despre vizita la Bucuresti a AALLRR Principeselor Elena (cu sotul, E.S. domnul Alexander Philips Nixon) si Sofia, despe decorarea cu Marea Cruce a Ordinului Coroana Romaniei a Altetei Sale Regale Principesei Sofia cu ocazia aniversarii celor 60 de ani, ocazie cu care ii transmitem felicitari si un cald “La Multi Ani” alaturi de rugamintea sa ne vizitezr cat mai des, alaturi de fiica Sa, despre vizitele pe care le fac la Palatul Elisabeta profesori universiari, ziaristi, parlamentari, fosti si actuali ministri, toate fiind dovada clara a implicarii mereu active a Casei noaste Regale, a Custodelui Coroanei, in viata tarii. Mult succes pe mai departe !

 4. Cristian Sandu says:

  Multi ani in sanatate ASR Principesei Sofia!

 5. Viorica Nicolae says:

  La multi Ani si sanatate urez Inaltimii Voastre Familia Regala a Romaniei . Va iubesc din toata inima .

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43036301
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate