Ora Regelui (XXIII)

 

A douăzeci și treia ediție a emisiunii “Ora Regelui” a fost transmisă sâmbătă, 29 decembrie 2012, de către TVR1. Realizată de Bogdan Șerban Iancu, emisiunea a fost dedicată tradițiilor de Crăciun și felului în care Familia Regală păstrează sărbătorile, memoria și identitatea națională.

În emisiune au fost prezentate diversele etape ale procesului de restaurare a clădirii istorice a domeniului, încheiat în această iarnă, după cinci ani de lucru.

Producători: Camelia Csiki și Cristina Țilică

Ora Regelui (XXIII) poate fi vizionată acum pe Internet la adresa http://www.tvrplus.ro/editie-ora-regelui-74224

 

3 comentarii

 1. Gabriela Heyder says:

  Mi-a placut foarte mult emisiunea si mai ales cum principesa si-a prezentat casa.
  Se vede ca pune suflet in tot ce face. Parca m-am vazut pe mine vorbind despre casa mea.
  Exista o zicala romaneasca inteleapta ca omul sfinteste locul , iar atunci cand vad oameni care din nimic construiesc ceva , am tot respetul pentru ei.
  O prefer pe aceasta Doamna care vorbeste despre caramizi, blaturi de bucatarie in locul ,,doamnelor`´ care vorbesc despre pantofi si posete de firma (avem niste exemple concludente in Parlament).
  Cred ca aceste lucruri ajung cu adevarat la inimile oamenilor.
  Altete, va doresc multa sanatate si sa nu va departati niciodata de oameni!

 2. mihaela vladut says:

  Sunt bucuroasa pentru pastrarea obiceiurilor si traditiilor populare la care au participat si familia regala ‘Va urez din inima un calduros La multi ani cu sanatate si un An Nou binecuvantat!

 3. Cristina-Adriana Popescu says:

  Altetele Lor nu se vor departa nicicand de oameni pentru ca parintii lor au stat doar printre oameni. Noi ne-am indepartat prea mult de adevar si tron si, daca politicieni mai au putin simt al raspunderii si de onoare, trebuie sa inapoieze coroana tarii si sa lase demodatul si desuetul pentru vremurile de dupa instalarea adevarului! Nihil sine deo!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47314846
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate