Ora Regelui (424)

TVR 1 – sâmbătă, 16 ianuarie 2021, ora 14.30 (21 ianuarie, ora 2.55) / TVR Internațional – sâmbătă, 16 ianuarie 2021, ora 17.00 / TVR Moldova – marți, 19 ianuarie 2021, ora 16.00

Sărbătoarea de 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale pe pământ românesc

Redifuzarea ediției din 15 februarie 2020

Într-o Românie abrutizată de comunism și amețită de promisiunea libertății, în ianuarie 1990, Margareta, fiica cea mare a Regelui Mihai, călca pentru prima oară pe pământul țarii sale. După 30 de ani de muncă asiduă, de reprezentare a României în zeci de cancelarii de pe toate continentele, de îngrijire a sărmanilor, a bolnavilor, a vârstnicilor, de încurajare a tinerilor și de refacere a patrimoniului, România are, mulțumită Custodelui Coroanei, Margareta, un nou chip: cel al speranței în bine.

”Ora Regelui” prezintă sărbătoarea celor 30 de ani scurși de când Familia Regală s-a întors în România, în evenimentele desfășurate exact cu un an în urmă, pe 18 ianuarie 2020.

Redactor Diana Ilica / Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban – Iancu

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    Un episod “Ora Regelui” pe care il revad mereu cu drag si nostalgie la un an distanta de la evenimentele relatate (un an? parca a fost acum un secol, atat de mult ne-au lipsit activitatii noastre zilnice !), evenimente si festivitati la care am avut deosebita onoare de a participa si eu (doua dintre ele).

    Sper din suflet ca acest nou an sa ne redea firescul vietii noastre din perioade pre-Covid-19, si ca Majestatea Sa, desi a avut numeroase participari la evenimente chiar si in aceste conditii vitrege, sa isi reia ritmul obisnuit al activitatii.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 32655275
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate