Ora Regelui (582)

O casă a respectului – Jocurile Invictus Düsseldorf 2023

TVR 1 – sâmbătă, 17 februarie 2024, ora 14.30 / TVR Internațional – sâmbătă, 17 februarie 2024, ora 17.15 / TVR Moldova – joi, 22 februarie 2024, ora 16.00

500 de competitori din 21 de națiuni, însoțiți de 1000 de membri ai familiilor și de prieteni au participat la Jocurile Invictus din acest an, desfășurate sub motto-ul ”O casă a respectului”, în Germania, la Düsseldorf. Principele Radu a fost alături de veteranii din teatrele de operații, pentru a susține Invictus Team România, împreună cu Asociația Voluntarilor Invictus, care se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale.

Orașul Düsseldorf are vechi legături cu România, prin istoria Familiei Regale, dar și relații construite de comunitatea puternică de români care trăiesc acolo. Pentru membrii Asociației culturale Atheneum, prezența Principelui Radu la Jocurile Invictus de la Düsseldorf, a fost un prilej valoros de a organiza la Castelul Jägerhof, sediu al Muzeului Goethe, o întâlnire de suflet.

Echipa Televiziunii Române, prezentă la Düsseldorf în zilele febrile ale Invictus Games, aduce în ”Ora Regelui” toate impresiile. Realizatorul Sandrino Gavriloaia și directorul de imagine Andrei Coruț  spun, cu emoție, o poveste regală, despre încredere, ambiție și noblețe.

Reluarea ediției din 4 noiembrie 2023

Director de imagine: Andrei Coruț / Editor de imagine: Nicolaie Cernat / Producător: Lidia Voicu / Realizator: Sandrino Gavriloaia

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50407107
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate