Ora Regelui, ediția nr. 463

TVR 1 HD – sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 14.30 / TVR Internațional – sâmbătă, 16 octombrie 2021, ora 16.00 / TVR Moldova – joi, 21 octombrie 2021, ora 16.00

Un secol și jumătate de istorie și cultură, în bijuteriile dantelate strânse cu migală în clasoarele filateliștilor. La ”Ora Regelui” îi cunoaștem pe câțiva dintre aceia care, timp de câteva zeci de ani, au fost parte la crearea acestui tezaur.

Plantația viticolă a Domeniului Segarcea, refăcută în zilele noastre, păstrează în inima ei respectul pentru valorile de odinioară. Cu douăzeci de ani în urmă, pe 10 mai 2002, domeniul a renăscut și s-a înfățișat Regelui spre a fi apreciat din nou, ca acum 150 de ani.

Accesoriu esențial la Garden Party, pălăria nu cunoaște limite de creativitate. Designerul Kristina Dragomir spune povestea ei. Abilitatea de a se reinventa de-a lungul anilor, a menținut-o în poziția de lider, iar recomandările îi vin de la cele mai înalte exigențe în modă.

Reluarea ediției din 8 mai 2021

Directori de imagine: Mihai Covrig, Claudiu Petringenaru / Montaj Nicolaie Cernat / Prezintă Bogdan Șerban-Iancu / Realizatori: Diana Ilica, Adelina Dumitrescu / Producător Lidia Voicu

1 comentariu

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36770275
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate