Ora Regelui, ediția nr. 428

TVR 1 HD – sâmbătă, 13 februarie 2021, ora 14.30 (18 februarie, ora 2.55) / TVR Internațional – sâmbătă, 13 februarie 2021, ora 17.00 / TVR Moldova – marți, 16 februarie 2021, ora 16.00 (20 februarie, ora 1.00)


Redifuzarea ediției din 12 decembrie 2020.


Într-o luptă continuă cu pericolele noi și opreliștile de tot felul, Programul „Tinere Talente” al Fundației Regale Margareta a României a biruit un an pe care omenirea a trebuit să îl parcurgă în tăcere și singurătate.

Poveștile familiei Storck sunt un exemplu de inspirație și perseverență – sculptori, pictori, deschizători de drum, întemeietori de școală și deținători ai unor veritabile recorduri. Destinul familiei de artiști s-a legat pe tot parcursul lui de istoria Casei Regale și de multe dintre proiectele și ctitoriile dinastiei.

Fascinația pentru lucrurile ieșite din comun o provoacă și istoria grădinilor regale de la Sinaia. Studenții Universității de Agronomie din București au cel mai însemnat proiect de pus în practică, recuperarea memoriei Domeniului Peleș.

Certificatul de furnizor regal este una dintre cele mai râvnite garanții ale calității. De curând, alte câteva companii din România au avut satisfacția de a primi acest titlu.

450 de voluntari dăruiesc timp și energie pentru cauze sociale în programele Fundației Regale dedicate vârstnicilor.

Prezintă: Bogdan Șerban-Iancu / Realizatori: Diana Ilica, Adelina Dumitrescu / Producător: Lidia Voicu

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    “Ora Regelui” – un prilej binevenit de a ne reinnoi cunostintele despre Familia Regala, de a afla date noi despre activitatile atat de bine tintite spre beneficiul celor vizati de programele Fundatiei Regale Margareta a Romaniei. Pentru toate acestea suntem recunoscatori.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33549055
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate