Ora Regelui (187)

Sâmbătă, 11 iunie 2016, Televiziunea națională a prezentat a o sută optzeci și şaptea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Redactori, Bogdan Șerban-Iancu, Lorelei Mihală, Iulia Iancu. Realizator, Camelia Csiki. Producător, Lidia Voicu.

Principele de Wales a fost oaspetele Familiei Regale a României.

Regina-mamă Elena a fost comemorată de Comunitatea Evreilor din România, la împlinirea a 120 de ani de la naștere. În cel de-al Doilea Război Mondial, mama Regelui Mihai a salvat de la deportare mii de evrei. Regina-mamă Elena a reușit să aducă înapoi în România din Transnistria copii și adulți care au fost deportați de generalul Ion Antonescu.

Principesa Muna a Iordaniei, mama Suveranului hașemit, Regele Abdullah II, a venit în România la invitaţia Principesei Moştenitoare Margareta. La Castelul Peleş, Principesa Muna a primit decorația Marea Cruce a Ordinului Coroana României, cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani.

De 1 iunie, porțile Palatului Elisabeta s-au deschis pentru cei mici. Reședința regală a devenit un tărâm al jocului, muzicii, dansului și copilăriei.

2 comentarii

 1. Mesaje pe Facebook says:

  Ionica Vanea Multa sanatate si tot respectul meu pt fam regala a Romaniei !
  #
  Traian Macarie Sa ne trăiască Maria să regele si întreaga sa familie, intru-multi ani!
  #
  Romita Robinson VA IUBESC SI VA RESPECT CA ROMANCA STABILITA IN MAREA BRITANIE INIMA SI GINDUL MEU PT TARA NU SE VA STERGE NICIODATA GOD BLESS DUMNEZEU SA FIE BINE
  #
  Costel Dici LA MULTI ANI ! MAJESTATII SALE SI REGINEI ALATURI DE INTREAGA FAMILIE REGALA
  ” NU UITATI CA ROMANII VA IUBIM DIN SUFLET

 2. Cristian Sandu says:

  De ce are ASR Custodele Coroanei cea mai ridicata cota de incredere, mult peste toti oamenii politici? Pentru ca ii depaseste cu mult in prestanta, eleganta, diplomatie, tact si mai ales, onestitate si generozitate!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797651
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate