Ora Regelui CCXLV

Sâmbătă, 15 iulie 2017, Televiziunea națională a prezentat a două sute patruzeci și cincea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Regia artistică, Dan Manoliu. Prezintă Bogdan Șerban-Iancu, Producător, Lidia Voicu. Realizator, Ruxandra Țuchel.

Emisiunea a fost reluarea ediției din 22 aprilie 2017. 

Sumarul:

– Imediat după abdicarea forțată a Regelui Mihai și proclamarea Republicii Populare, s-a declanșat propaganda antimonarhistă a comuniștilor. Autori anonimi au început să publice broșuri și cărți despre ”jefuirea poporului român”. La Ora Regelui vom afla mecanismele propagandei comuniste și modul în care, prin mistificarea adevărului, s-a creat o altă istorie a țării.

– Povestea ”Help Autism” începe cu 7 ani în urmă. De atunci, fondatorilor primului program li s-au alăturat și alții, dornici să găsească soluții pentru propriul copil sau să ajute la conștientizarea dificultăților. Echipa Ora Regelui a însoțit-o pe Principesa Maria într-o vizită la ”Casa Soarelui – Help Autism”, în care am aflat despre programele de sprijin și consiliere ale asociației.

– Doi studenți ai Academiei de Studii Economice din București beneficiază anul acesta de Bursa Regele Carol I şi Bursa Regina Elisabeta. Bursele au fost fondate de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu, cu un an în urmă.

– Sinaia la sfârșitul secolului al XIX-lea – fosta comună Podul Neagului în care Carol I a achiziționat un teren de 1000 de hectare, Piatra Arsă. Moșia pe care se începe în 1874 construirea Castelului Peleș dă numele localității un an mai târziu. Peste încă un an, în centrul comunei apar primele case boierești, iar în 1876 începe construirea căii ferate Ploiești – Predeal, care străbate și Sinaia.

2 comentarii

  1. Astept cu mare placere!!Toate cele bune !!Doamne ajuta,Romania si Natiunea Romana de as recapata Regalitatea,Coroana pe locul cuvenit!!

  2. Diana Lucia Zotescu

    O editie cu un continut dens, bogat in informatii ce nu isi pierd niciodata prospetimea, un colectiv redactional profesionist si constient de valoarea adevarului in reconstituirea istoriei reale a tarii si un prezentator expresiv si plin de farmec precum domnul Bogdan Serban Iancu ce stie sa puna in valoare imaginile si textul cu multa obiectivitate si respect pentru veridicitatea informatiei.

    Iata tot atatea argumente, alaturi de multe altele, pentru care cei insetati de aflarea adevaratei noastrre istorii – atat de organic legata de toti regii nostri – vor fi nelipsiti din fata ecranului chiar si in reluare.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 27500559
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate