Ora Regelui CCLXXXII

Sâmbătă, 10 martie 2018, Televiziunea Română a prezentat astăzi, pe canalele TVR Internațional și TVR Moldova, a două sute optzeci și doua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. Redactori, Anamaria Pleșcan, Cristi Popescu. Regizor artistic, Dan Manoliu. Producător, Lidia Voicu. Realizator, Dana Deac.

Emisiunea a fost redifuzarea ediției din 6 mai 2017.

Sumarul:

 • Parlamentul României a aniversat Centenarul “Iași – Capitala Regatului României 1916 – 1918 și Oraș al Marii Uniri”. Custodele Coroanei a adresat un discurs în Ședința Solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului.
 • Despre iubire, suferință si iertare, dar și despre viitorul Coroanei în România – interviu în exclusivitate cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu (partea a doua).
 • În foaierul Sălii Media a Teatrului Naţional din Bucureşti, a fost vernisată expoziția de fotografie „Elementele Naturii”. Cele 50 de peisaje fotografice din Bretania au fot realizate de Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a României în ultimii doi ani.
 • Sculptorul Florin Codre și academicianul Răzvan Teodorescu vorbesc despre ansamblul monumental dedicat Regelui Ferdinand ce va fi inaugurat în București.
 • La rubrica “Monarhiile lumii”: tradiții de ziua regalității din Marea Britanie, Japonia şi Thailanda și activităţile caritabile în care se implică principii moştenitori.

3 comentarii

 1. jurist Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Voi urmări așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Regina Margareta a Românilor ! România Regat ! Prin Statornicie La Izbândă ! Nihil Sine Deo !

 2. Nicoleta Mihaela Pitesti says:

  Ador aceasta emisiune! Respect pentru Casa Regala!

 3. Alice Bocancea says:

  Traiasca Majestatea Sa Regina Margareta a Romaniei! Traiasca Familia Regala a Romaniei! Nihil Sine Deo!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48516737
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate