Ora Regelui CCCXXIII

Televiziunea Română a transmis sâmbătă, 5 ianuarie 2019, a trei sute douăzeci și treia ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzarea ediției din 22 decembrie 2018.

Familia Regală română a făcut ultima vizită externă din acest an, cu caracter oficial, în Marea Britanie. Cuplul regal a fost primit la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a și s-a întîlnit cu Altețele Lor Regale Principele de Wales și Ducesa de Cornwall la Clarence House.

Seară regală la Palatul Elisabeta, în onoarea Corpului Diplomatic. De la reluarea tradiției de către Regele Mihai, fiecare sfirșit de decembrie îi aduce împreună pe membrii Familiei Regale române, înalții reprezentanți ai statului și trimișii oficiali străini la București.

Un dar de Crăciun pentru copiii din România este reeditarea poveștii fascinante scrise de regina Maria: ”Kildine, povestea unei mici printese răutacioase”. Cartea a fost tradusă de Principele Radu și are o prefață semnată de Majestatea Sa Margareta.

Redactori: Cristina Ionescu, Bogdan Șerban-Iancu / Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

4 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Prin Statornicie la Izbândă ! Nihil Sine Deo !

 2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

  URMARESC INTOTDEAUNA CU ADMIRATIE TOATE EMISIUNILE, INCLUSIV CELE IN RELUARE !
  ADUC ELOGIUL MEU REALIZATORILOR ACESTOR EMISIUNI CARE PUN SUFLET SI DEVOTAMENT IN LUCRARILE LOR !

 3. Cu deosebita bucurie deschid webul acesta pentru a constata ca in Romania si in lume se afla Oameni care stiu sa conduca, sa reprezinte, sa discute si sa ne descreteasca fruntile. O data, demult, cineva imi spunea : stii, pe voi cei nascuti in perioada “rosie” imediat va recunosc dupa priviri care sunt morocanoase, intunecate, pline de tristete. De atunci am considerat ca este necesar sa-mi schimb radical felul de a privi lucrurile si sper ca am realizat acest lucru si cu ajutorul indirect al celor care intotdeauna apar pe acest web cu fata luminoasa, optimista si intotdeauna cu un zambet discret la momentul potrivit care da oamenilor un avant, o sete de a trai si de a munci cu zambetul pe buze pentru binele celorlalti.
  Sa ne trait Cei care faceti acest lucru pentruca ati fost educati in aceasta directie de fi ce Sunteti – Reprezentantii natiunilor si Conducatorii lor.
  Cu deosebit respect fata de Casa Regala de Romania
  Emilian T.Vandenboer

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  “Ora Regelui” este un ritual de sambata de la care nu ma abat. Mi-a lasat insa un gust amar si o adanca tristete sa aflu ca intalnirea anuala cu Corpul Diplomatic care, in ultimii ani, paruse sa fi reintrat pe vechiul fagas – acela de a fi organizat in Sala Tronului (unde ii este locul !) a trebuit sa aiba loc la Palatul Elisabeta pentru a face loc unui ‘eveniment’ de mana a saptea, din dispozitia…cui ?

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43833624
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate