Ora Regelui CCCXXI

TVR 1 – sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 15.00 / TVR International – sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 15.00 / TVR Moldova – sâmbătă, 22 decembrie 2018, ora 15.00 (23 decembrie 2018, ora 1.00)

Familia Regală română a făcut ultima vizită externă din acest an, cu caracter oficial, în Marea Britanie. Cuplul regal a fost primit la Palatul Buckingham de către Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a și s-a întâlnit cu Altețele Lor Regale Principele de Wales și Ducesa de Cornwall la Clarence House.

Seară regală la Palatul Elisabeta, în onoarea Corpului Diplomatic. De la reluarea tradiției de către Regele Mihai, fiecare sfârșit de decembrie îi aduce împreună pe membrii Familiei Regale române, înalții reprezentanți ai statului și trimișii oficiali străini la București.

Un dar de Crăciun pentru copiii din România este reeditarea poveștii scrise de Regina Maria: ”Kildine, povestea unei mici principese răutacioase”.  Cartea a fost tradusă de Principele Radu și are o prefață semnată de Majestatea Sa Margareta.

Redactori: Cristina Ionescu, Bogdan Șerban-Iancu   /  Producător: Lidia Voicu

Realizator: Camelia Csiki

 

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797833
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate