Daruri de Crăciun pentru angajații de la Săvârșin ai Casei Majestății Sale

Vineri, 21 decembrie 2018, Majestatea Sa Margareta și ASR Principele Radu au oferit daruri angajaților Casei Majestății Sale de pe Domeniul Regal Săvârșin și angajaților Ocolului Silvic Regal Săvârșin.

Această tradiție, începută de Regele Mihai I și de Regina Elena în anul 1943 și reînnodată în anul 2001, continuă fără întrerupere.

La eveniment au luat parte primarul comunei Săvârșin, dl Ioan Vodicean, parohul bisericii ortodoxe, părintele Călin Mădăluță, directorul Ocolului Silvic Regal, dl Iosif Farkaș, și intendentul castelului, dl Sebastian Brînzaș.

Cea mai mare parte a angajaților de pe domeniu sunt localnici.

©Daniel Angelescu

6 comentarii

 1. Viorica Mwais

  Craciun Fericit!
  *
  Rugă
  de Corneliu Coposu
  .
  “cerne Doamne liniştea uitării
  peste nesfârşita suferinţă
  seamănă întinderi de credinţă
  şi sporeşte roua îndurării
  :
  răsădeşte Doamne dragostea şi crinul
  în ogorul năpădit de ură
  şi aşterne peste munţi de zgură
  liniştea iertarea şi seninul”
  :
  La multi ani!

 2. Pingback: Daruri de Crăciun pentru angajații de la Săvârșin ai Casei Majestății Sale | Actualitati-Arad

 3. Mariana Gheorghe

  Sărbători binecuvântate și noul an cu sănătate, împliniri și multe bucurii!
  La mulți ani!

 4. Liliana Sora

  “Tradiţia adevărată e singura merinde sufletească.” Liviu Rebreanu
  Respect, admiraţie, preţuire pentru Familia Regală !

 5. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  CRACIUN BINECUVANTAT IAR ANUL NOU 2019 SA FIE PENTRU INTREAGA FAMILIE REGALA CU INCREDERE IN VIITOR !

 6. Diana Lucia Zotescu

  Sunt minunate aceste momente de duioasa rasplatire crestineasca a tuturor salariatilor Casei Regale, fie ei de la Palatul Elisabeta sau de la Castelul Regal Savarsin, pentru loialitatea cu care servesc pe Majestatea Sa, pe Alteta Sa Regala si intreaga Familie Regala. De bunul mers al treburilor celor doua resedinte regale depinde, in mare parte, linistea necesara indeplinirii de catre Majestatea Sa si a Familiei Sale a multitudinii de indatoriri regale – fie in Romania sau inafara ei – indatoriri ce ii revin in calitate de implinitoare a legatului testamentar transmis de ilustrul Sau Parinte, Bunul si Iubitul nostru Rege Mihai, plecat la Domnul.

  Fetele iluminate de incantare ale angajatilor de frumusetea momentelor petrecute in preajma Majestatii Sale si a Principelui Consort, bucuria lor evidenta vorbesc – fara cuvinte – ca serviciul lor acolo este in primul rand un act de credinta, de fidelitate, de incredere reciproca, de sprijin neconditionat.

  Induiosatoare mi s-a parut si prezenta, in mai toate fotografiile, a credinciosului caine al Familiei Regale, mereu la datorie intre Majestateea Sa si cei cu care dadea mana, ca si cum ar fi vrut sa O asigure pe Inalta sa Stapana ca si el e la datorie, ca de obicei. (Nu ma indoieswc ca si el a primit un dar potrivit de Craciun).

  Craciun Fericit, Majestatea Voastra si Alteta Voastra Regala, si un Nou An 2019 plin de sanatate, bucurii, pace sufleteasca, binecuvantare Cereasca, satisfactii si succese multiple in tot ceea ce Veti initia, alaturi de toti Membrii Familiei Regale, pentru noi, romanii, pentru tara, pentru beneficiarii Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, pentru toti cei carora Va dedicati cu atata altruism toate energiile si initiativele.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29251504
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate