Ora Regelui CCCXLIX

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 27 iulie 2019, ediția a trei sute patruzeci și noua a emisiunii “Ora Regelui”. Ediție în premieră.

Dobândit pe o perioadă de doar trei ani, titlul de ”Furnizor al Casei Regale a României” este cea mai râvnită distincție a calității unor produse sau servicii. La Palatul Elisabeta, s-a desfășurat o nouă ceremonie de acordare a certificatelor de Furnizor Regal, în care patru companii au primit statutul pentru prima oară, iar alte șaptesprezece au primit un certificat reînnoit.

Seara Fundaţiei Regale Margareta a României a fost o întâlnire emoționantă cu cei care sprijină constant proiectele sociale. În 29 de ani de existență a fundației, copiii și tinerii susținuți au ajuns exemple în societate, iar partenerii din mediul de afaceri au oferit, pe lângă ajutorul material imediat, un model pe termen lung pentru România de responsabilitate, altruism și spirit civic.

Cumpărarea primelor instrumente muzicale sau a materialelor pentru arte plastice, ocazia de a cânta pe o scenă sau de a expune lucrările pentru public, întâlnirea cu mari artiști români care le devin mentori, iată visurile unor adolescenți talentați pe care Programul Național ”Tinere Talente” al Fundaţiei Regale Margareta a României reușește să le împlinească.

Opt centre de tip „Școală după școală” își dovedesc eficiența în tot atâtea sate ale României, prin programul ”Investiţie în mediul rural” al Fundației Regale. În ”Ora Regelui”, îi cunoaștem pe copiii din comuna Mărculeşti, județul Ialomița, și pe cei câțiva oameni cu suflet mare care îi îndrumă.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Diana Ilica

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

  2. Ody says:

    Multumim pentru tot ce faceti pentru țară!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51300557
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate