Ora Regelui CCCLXV

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 16 noiembrie 2019, a trei sute șaizeci și cincea ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzată ediția din 27 aprilie 2019.

Sumarul:

În cartea ”Bijuteriile Reginei Maria”, istoricul Diana Mandache pune cap la cap documente descoperite în arhive româneşti şi străine, testamentul reginei şi inventare mai vechi pentru a ne vorbi în detaliu despre bijuteriile suveranei.

Majestatea Sa Margareta a primit o delegație de 80 de copii din Ucraina, care i-au dăruit unul dintre cele 100 de exemplare lucrate manual ale ”Cărții Binelui”, un manifest al tinerilor ucaineni pentru promovarea binelui, compasiunii, toleranței și libertății.

Cultura, spiritualitatea, educatia, arta sunt constante ale regalității românești, de la începuturi până în prezent. Despre prețuirea și transmiterea adevăratelor valori, în eseul ”Estetică modernă și noblețe eternă”.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Cristina Ionescu

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 29276999
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate