Ora Regelui CCCLXIV

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 9 noiembrie 2019, a trei sute șaizeci și patra ediție a emisiunii “Ora Regelui”.

Sumarul:

Majestatea Sa Margareta a călcat pe urmele Regelui Mihai, cel care, în urmă cu 17 ani, a ținut un discurs istoric la Institutul Olandez de Relații Internaționale (Institutul Clingendael), pledând pentru ca societatea olandeză să accepte intrarea României în NATO. Curtea Internatională de Justiție de la Haga și Academia de Apărare din Breda au fost alte puncte ale vizitei Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu în Regatul Țărilor de Jos.

La doar câteva zile după vizita în Olanda, Familia Regală Română a asistat la Paris la deschiderea festivalului ”Din dragoste pentru frumos”, organizat de Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale. Cea mai importantă parte a vizitei din Franța a fost participarea la inaugurarea oficială a ”Promenadei Regina Maria a României”, situată pe malul Senei, lîngă Turnul Eiffel, în inima Parisului.

Producător: Lidia Voicu
Realizator: Bogdan Șerban – Iancu

1 comentariu

  1. Super, am urmarit emisiunea

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722693
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate