Majestatea Sa s-a întâlnit cu vârstnicii și copiii de la Centrul “Generații” din Capitală

Joi, 7 noiembrie 2019, Majestatea Sa Margareta a vizitat din nou Centrul Comunitar Generații din Ghencea (București), unde s-a întâlnit cu persoanele vârstnice și copiii implicați în acest proiect, deopotrivă original și de mare însemnătate socială. Centrul face parte dintre proiectele Fundației Regale Margareta a României și funcționează în mai multe orașe din țară.

Cu această ocazie, Majestatea Sa a purtat un dialog cu jurnalista Dana Deac și cu istoricul de artă Adrian Buga, pe teme legate de implicarea socială a Familiei Regale.

©Daniel Angelescu – Casa Majestății Sale

 

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    Poate ar trebui scris un articol undeva, prin vreo publicatie cu specific de psihologie, care sa analizeze profundele efecte binefacatoare ale zambetului asupra oamenilor. Iar ca exemplificare, sa dea fotografiile care O reprezinta pe Majestatea Sa Margareta zambind. Este atata seninatate, blandete, incurajare si tinerete in zambetul Majestatii Sale incat cu greu te poti desprinde de chipul Sau. In fotografiile de mai sus am gasit toate acestea, iar ele au avut un real efect terapeutic asupra mea, intorcand din drum tristetea ce avea de gand sa-mi cuprinda sufletul. Cu siguranta, copiii si varsnicii de la centrul “Generatii” au simtit din plin – si direct – efectul binefacator al zambetului Majestatii Sale.

  2. Alexandru AMOQ

    O Romanie normala poate exista doar sub forma unei monarhii constitutionale altfel asistam la o disolutie lenta si definitiva a acestui popor nefericit.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28738805
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate