Ora Regelui (401)

TVR 1 – sâmbătă, 18 iulie 2020, ora 14.30 (22 iulie, ora 4.25) / TVR Moldova – duminică, 18 iulie, ora 17.00 (18 iulie, ora 1.35)

“Ora Regelui” prezintă interviul acordat în exclusivitate emisiunii de Alteţa Sa Regală Principele Amedeo de Savoia, Duce de Aosta. Martor al istoriei celor două familii regale, italiană și română, dar și al tragediilor Celui de-al Doilea Război Mondial, principele povestește despre copilăria şi tinereţea petrecute, în Elveţia şi Italia, alături de mătuşa sa, Regina Elena, de Regele Mihai şi de fiicele sale. Ducele de Aosta se înrudește cu Familia Regală română prin mama sa, Principesa Irina a Greciei şi Danemarcei, sora Reginei-Mamă Elena a României.

Un interviu plin de emoție, în care amintirile revin cu atâta forță, încât toți cei despre care vorbește principele parcă ar fi încă prezenți.

Redifuzarea ediției din 23 noiembrie 2019​

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Voi fi in fata televizorului pentru a revedea acest episod, care este o noua pagina de istorie a Regalitatii din Romania, istoria Familiei noastre Regale fiind strans impletita cu istoria devenirii noastre ca stat european civilizat. Recunostinta noastra pentru Regii si Reginele noastre din trecut, din prezent si din viitor se manifesta si prin vointa noastra de a ne – si a Le cunoaste istoria, Cea adevarata, nu cea stalcita de comunisti.

  2. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

    Aș vrea să semnalez o problemă, administratorilor site-ului.Am atras atenția cu aproape două săptămâni în urmă, pe profilul meu de pe Facebook și altor monarhiști: orice fel de link cu trimitere la acest site fie în vreo postare fie într-o discuție privată pe Facebook nu este acceptat motivându-se nerespectarea standardelor comunității. Poftim ???

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987618
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate