Decorări regale, Palatul Elisabeta

Teatrul Național din Craiova a fost învestit cu Decorația regală “Nihil Sine Deo”, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la fondare. Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit înalta distincție regală directorului general al teatrului, în prezența unor personalități artistice craiovene și a câtorva dintre colegii de instituție.

Evenimentul a avut loc joi, 16 iulie 2020, în grădina Palatului Elisabeta. Au luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu, reprezentanți ai Guvernului și ziariști.

În aceeași zi, Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit domnului Consilier Prezidențial Laurențiu Ștefan Decorația regală “Nihil Sine Deo”, în prezența Principelui Radu și a membrilor familiei Ștefan. Au fost de față reprezentanți ai Administrației Prezidențiale și ziariști.

Teatrul Național Craiova

Domnul Laurențiu Ștefan

Fotografii de Daniel Angelescu

 

 

3 comentarii

 1. Diana Lucia Zotescu says:

  Felicitari Teatrului National craiovean si domnului Consilier Prezidential Laurentiu Stefan pentru deosebita onoare de a primi inalta distinctie Regala (“Nihil Sine Deo”), acordata de Majestatea Sa Margareta.

 2. Liliana Sora says:

  ” Stilul de viaţă înseamnă cultură – să apreciezi o muzică bună, dansul, arta, sculptura, literatura şi teatrul de calitate… Este gustul pentru rafinat, unic, frumos. ” Admiraţie şi preţuire pentru întreaga Familie Regală ! Felicitări Teatrului Naţional din Craiova şi d- lui Consilier Prezidenţial Laurenţiu Ştefan !

 3. Viorica V. M. says:

  La multi ani Teatrului National craiovean si spiritului cultural european!
  .
  Admiratie si omagiu Casei Regale a Romaniei!✨

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33987409
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate