Ora Regelui (392)

Televiziunea Română a prezentat sâmbătă, 16 mai 2020, a trei sute nouăzeci și doua ediție a emisiunii “Ora Regelui”. A fost redifuzată ediția din 29 februarie 2020.

Regina-Mamă Elena, iubirea și trădarea lui Carol al Doilea

Istoricii, scriitorii şi jurnaliştii au publicat multe studii despre Regele Carol al II-lea, însă puţini au fost cei care s-au aplecat asupra poveştii de dragoste dintre Carol şi soţia sa, Principesa Elena a Greciei şi Danemarcei. Elena avea o educaţie înaltă, vorbea mai multe limbi străine, iubea arta, literatura și moda. Cultura şi credinţa în Dumnezeu i-au format caracterul.

Un film în care documente inedite, mărturii și descoperiri vorbesc despre frumoasa principesă a Greciei și Danemarcei care a devenit soția Principelui Moștenitor Carol si, apoi, Regina-Mamă a lui Mihai și a țării.

Producător: Lidia Voicu / Realizator: Camelia Csiki

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    In reluare sau ca prima difuzare, “Ora Regelui” este un premiu de frumos, cultura, istorie, adevar si dragoste autentica de tara, premiu care vine inspre noi de la Familia Regala. Sambata de sambata, ne indestulam sufletul cu aceste valori – care nu ne vin din nicio alta parte decat de la Regii si Reginele noastre.

    Multumim din nou Familiei Regale si TVR pentru acest nepretuit dar saptamanal.

  2. Ora Regelui-emisiunea aceasta este un omagiu M. S. Regina-Mamä Elena a Romäniei – Regina si Principesa inimiilor noastre
    NIHIL SINE DEO

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28691353
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate