Ofițeri superiori la Palatul Elisabeta, 29 aprilie 2021

Doisprezece ofițeri superiori din Ministerul Apărării Naționale aflați la Cursul de Conducere Strategică al Universității Naționale de Apărare Carol I, au făcut o vizită la Palatul Elisabeta în ziua de 29 aprilie 2021, însoțiți de profesori ai universității.

Ofițerii cursanți s-au întâlnit cu Alteța Sa Regală Principele Radu, care a prezentat în fața corpului militar superior o prelegere despre activitatea de diplomație bilaterală și multilaterală a Familiei Regale a României. Principele Radu s-a referit de asemenea la acțiunile regale care vizează apărarea și securitatea națională: legătura dintre civili și militari, învățământul militar superior, promovarea în plan extern a performanțelor și proiectelor militarilor români, proiecte sociale, sportive și culturale ale militarilor veterani ai teatrelor de operații. Prelegerea a fost urmată, ca de fiecare dată, de un dialog între Alteța Sa Regală și ofițerii MApN.

Cursul postuniversitar de dezvoltare profesională continuă, numit “Conducere strategică”, are durata de 18 săptămâni și este organizat anual de Universitatea Națională de Apărare “Carol I, fiind unul dintre cursurile cele mai avansate ale instituției de învățământ superior militar.

Cursul vizează dezvoltarea competenţelor profesionale specifice conducerii forţelor armate de nivel strategic în timp de pace, criză și război şi asigură o pregătire interdisciplinară complexă necesară perfecționării abilităţilor, caracteristicilor și deprinderilor relevante viitorilor lideri ai Armatei României. Cursul se organizează o data pe an, iar grupa anului 2021 este formată din 15 ofițeri.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

  1. […] Doisprezece ofițeri superiori din Ministerul Apărării Naționale aflați la Cursul de Conducere Strategică al Universității Naționale de Apărare Carol I, au făcut o vizită la Palatul Elisabeta în ziua de 29 aprilie 2021, însoțiți de profesori ai universității, conform romaniaregala.ro […]

  2. O actiune deosebita pentru binele Regatului Romania !
    Nihil Sine Deo

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 34370810
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate