A apărut “Povestea Palatului Elisabeta”

A ieșit sub tipar albumul “Povestea Palatului Elisabeta”, scris de Alteța Sa Regală Principele Radu și ilustrat de artiștii fotografi Alexandru Chiriță și Daniel Angelescu.

Volumul aparține editurii Curtea Veche și este o retrospectivă a celor douăzeci de ani de când Familia Regală s-a întors la palat. El face o radiografie a acțiunilor regale pe care Majestatea Sa Custodele Coroanei și ceilalți membri ai familiei le susțin în interesul României.

Totodată, volumul are un capitol dedicat primelor două decenii ale edificiului, în timpul Regelui Carol al II-lea și al Principesei Elisabeta (proprietara palatului), și, de asemenea, în timpul Regelui Mihai I și al Reginei-Mamă Elena.

Curtea Veche Publishing întregește, astfel, seria cărților dedicate reședințelor regale românești aflte astăzi în funcțiune: Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

Cartea poate fi cumpărată din librării, online (de pe website-urile eMAG, Curtea Veche Publishing, Librărie.Net, Elefant.Ro) și din magazinele de suveniruri de la Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

3 comentarii

  1. Vä ro scrieti si o carte despre Principele Regent Nicolae, cä a fäcut foarte mult pentru Regalitatea Romänä cänd M.S. Regele Mihai I. a fost rege copil… MULTUMESC

    Am rezervat aceastä carte frumoasä prin Liana & Jens Kiehlhorn, care sänt sustinäorii Libräriei-Cafe ERASMUS din SIBIU/HERMANNSTADT DIN TRANSILVANIA. Ei meritä o decoratie regalä si prietenoasä din partea mea, dar si din partea dumneavoasträ.
    NIHIL SINE DEO

  2. Liliana Sora says:

    Colecţia de cărţi regale , care pune în lumină istoria regalităţii, este pentru noi cea mai sigură sursă de informare , de unde ”să căpătăm totdeauna învăţătură de adevăr şi insuflare de virtute.” Respect, admiraţie şi preţuire pentru întreaga Familie Regală !

  3. […] Povestea Palatului Elisabeta […]

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 40856435
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate