Povestea Palatului Elisabeta

Curtea Veche Publishing trimite curând la tipar albumul “Povestea Palatului Elisabeta”, scris de Alteța Sa Regală Principele Radu și ilustrat de artiștii fotografi Alexandru Chiriță și Daniel Angelescu.

Volumul este o retrospectivă a celor douăzeci de ani de când Familia Regală s-a întors la această reședință și face o radiografie a acțiunilor regale pe care Majestatea Sa Custodele Coroanei și ceilalți membri ai familiei le susțin în interesul României.

Totodată, volumul are un capitol dedicat primelor două decenii ale edificiului, în timpul Regelui Carol al II-lea și al Principesei Elisabeta (proprietara palatului), și, de asemenea, în timpul Regelui Mihai I și al Reginei-Mamă Elena.

Curtea Veche Publishing întregește, astfel, seria cărților dedicate reședințelor regale românești aflte astăzi în funcțiune: Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

Cartea va putea fi achiziționată din librării, online (de pe website-urile Curtea Veche Publishing, Elefant.Ro, eMAG, Libris.Ro etc.) și din magazinele de suveniruri de la Castelul Peleș, Castelul Săvârșin și Palatul Elisabeta.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 34370768
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate