Mesajul Majestății Sale adresat societății românești

3 comentarii

 1. Viorica Mwais says:

  – “România a mers mai departe prin idealurile marilor oameni ai istoriei noastre, servite responsabil şi generos.”
  .
  “Cele mai importante lucruri de dobândit, după libertate şi democraţie, sunt identitatea şi demnitatea.”
  .
  – “Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri.”
  .
  “Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie”.
  .
  “Cinismul, interesul îngust şi laşitatea nu trebuie să ne ocupe viaţa.”
  .
  “Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru.”
  .
  “Dacă oamenii vor să mă întorc înapoi, mă voi întoarce înapoi. Românii au suferit destul şi au dreptul de a fi consultaţi în ceea ce le priveşte viitorul.”
  .
  “Coroana regală nu este un simbol al trecutului, ci o reprezentare unică a independenţei, suveranităţii şi unităţii noastre. Coroana este o reflectare a Statului, în continuitatea lui istorică, şi a Naţiunii, în devenirea ei. Coroana a consolidat România prin loialitate, curaj, respect, seriozitate şi modestie.”
  .
  “Copiii și tinerii țării au astăzi o viață fără granițe. În fața computerelor sau călătorind pe cinci continente, fără niciun complex de inferioritate, ei sunt acea parte a României care ne așază la nivel de egalitate cu orice altă țară a lumii.”
  .
  “Mulțumesc părinților și profesorilor care, prin sacrificiu personal, dau copiilor lor un viitor așa cum nicio altă generație trecută de români nu a putut avea.”
  .
  “Vom avea o șansă în viitor doar dacă ne vom asuma propria noastră răspundere. Nu va veni nimeni de altundeva să ne ofere binele.”
  .
  Omagiu MS Regelui Mihai I al Romaniei!

 2. Viorica Mwais says:

  Congratulations and successfully, Greta Thunberg!✨
  .
  https://www.facebook.com/thedailyshow/videos/381103899492662/

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Va multumim, Majestatea Voastra, pentru mesajul insufletit – si insufletitor – pe care ni-l adresati noua, tuturor romanilor, indiferent de varsta. Noi, generatia de seniori ai zilei de astazi, trebuie sa le iesim in intampinare acestor tineri care, iata, se dovedesc mai maturi si mai responsabili decat unii dintra noi, si cu siguranta MULT mai responsabili si mai plini de initiativa decat unii dintra liderii lumii. (Pentru moment, ma gandesc la atitudinea iresponsabila a celor ce puteau micsora dezastrul cauzat de incendiul din padurea uriasa din zona Amazonului – acel plaman al planetei – dar acela este doar un exemplu din multe altele).

  Sper ca mesajul Majestatii Voastre sa fie nu doar auzit, ci si urmat de actiuni concrete ale intregii populatii a Romaniei.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50303618
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate