Mesajul Custodelui Coroanei pentru ziua de 10 Mai

28 comentarii

 1. M.Viorica says:

  Frumos!

 2. Gabriela Bucur says:

  RESPECT CASEI REGALE a ROMANIEI!

 3. ionela stanescu says:

  Astept,cu emotie ,acest mesaj special!Sunt sigura ca ne va tansmite multa energie pentru a pute trece,mai usor,printre toate dificulatile cotidiene!

 4. Gigi Ciobotaru says:

  Respect ,consideratie ,sustinere ,oricand!!

 5. Dan Ioan Moldovan says:

  Supusul Majestatii Sale si al Altetei Voastre asteapta cu emotie si interes acest mesaj in preziua celei mai mari sarbatori a Poporului Roman!
  Traiasa Regele in Pace si Onor! Traiasca Monarhia Romana! Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 6. Arbore Paula says:

  Va doresc din tot sufletul sa ramaneti acelasi indestructibil liant intre traditie si viitor! Reprezentati veriga care incearca sa echilibreze societatea noastra prin reafirmarea adevaratelor valori! Aveti tot respectul meu…

 7. MARIA says:

  Respect Casei Regale ! Traiasca Monarhia Romana ! VA IUBIM !

 8. TEODORESCU GEORGETA says:

  ASTEPT nerabdare mesajul MAIESTATII SALE SI ALTETEI SALE REGALE cu ocazia de sarbatorii de 10 mai.RESPECT.

 9. Sica says:

  Astept cu interes acest mesaj!

 10. Constantin-Valeriu Trifan says:

  Ne puteti spune pe ce canal va fi transmis?

 11. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE says:

  TRAIASCA REGELE SI INTREAGA FAMILIE REGALA !
  ADMIRATIE PENTRU ASR PRINCIPESA DE COROANA MARGARETA !

  ROG PE CITITORII SITE-ULUI , CUM AM MAI SPUS, SA NU CONFUNDE CASA REGALA CU FAMILIA REGALA !

 12. Felicitari de la Milano din partea Centrului Cultural Italo Roman pentru luga si rodnica scriere a istoriei romanilor!

 13. stancu ileana says:

  – ALTETEA Voastra , Principesa MARGARETA , sa ne traiti ! Va multumim si Va urmam ! ileana lelia stancu

 14. VLADIMIR BABUS says:

  RESPECT PENTRU MONARHIE,RESPECT PENTRUMAJESTATEA SA REGELE MIHAI!

 15. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Iubindu-si Patria ca pe propria gradina, suferind cand aceasta se afla in nevoie, ridicandu-se din nou odata cu Tara, Casa Regala a Romaniei a demonstrat ca apartine pe de-a-ntregul Natiunii.

  Impreuna cu Regii si Reginele Romaniei si cu frica de Dumnezeu, bunii nostri au ridicat o Tara. Iubind-o si jertfindu-se la nevoie pentru ea. Nu a existat nimic care sa li se fi parut de neinvins.

  Se cuvine asadar ca si noi, cei de astazi, sa facem un legamant, oriunde ne-am afla, care sa ne uneasca destinele de cel al Casei Regale a Romaniei.

  Ce alta dovada mai buna a Proniei Ceresti ar putea exista decat prezenta activa si benefica a Familiei Regale a Romaniei si a Custodelui Coroanei romane in mijlocul Romanilor si pentru Romani. Munca in folosul Tarii depusa in atatia ani de catre Majestatile Lor Regele si Regina Romaniei, de catre ASR Principesa Margareta, de catre ASR Principele Radu al Romaniei precum si de catre ceilalti membri ai Familiei Regale se cuvine a fi rasplatita de catre Romani nu atat prin Cuvant cat mai ales prin Fapta.

  La Multi Ani Coroanei romane! La Multi Ani Romania!

 16. Revin un pic!!!Ce uluitor mesaj ,in putine cuvinte ,sincer ,sublim!-Respect ,PRINCIPESEI MARGARETA ,fapt ce demonstreaza diferenta cruciala intre MONARHIE ,singura legitima ,si actuala stare de fapt!!!O republica bezmetica ,sufocata de mizerabili ,ce teoretic au formulat legi ,ei fiind primii ce le-au incalcat ,tocmai prin nesocotirea legii si prin imunitati grosolane!

 17. Marina Voica says:

  MULT RESPECT SI UN NESFIRSIT DEVOTAMENT CU OCAZIE IMPORTANTEI DATE !

 18. sorin capota says:

  Monarhia Salveaza Romania !!! La multi ani !

 19. Tzipoia says:

  TRAIASCA REGELE SI INTREAGA FAMILIE REGALA !

 20. Cristian Sandu says:

  Multumim,Alteta Voastra Regala! Meritati sa facem orice efort pentru a Va aseza pe Tronul Romaniei!

 21. Irina says:

  Monarhia rămâne ultima soluție reala pentru redarea demnității României și pentru reabilitarea statului care acum e îngenunchiat în fata Europei, a FMI-ului si a corupției.. Trăiască Regele! Vrem Regatul României!! Așa sa ne ajute Dumnezeu!

 22. Traiasca Monarhia!Traiasca Majestatea Sa Regele Mihai I si Majestatea Sa Regina Anna!Stima si respect Principesei Margareta si Familiei Regale a Romaniei!

 23. Cristian says:

  Nihil Sine Deo!!!!

 24. LA MULTI ANI cu multä, multä sänätate, putere, dragoste, doresc intregii casei regale a Romäniei, pentru a putea duce Romänia intr-un viitor foarte strälucit si plin de soare….
  Principesa de coroanä Margareta a Romäniei sträluceste ca o razä de soare, care va duce Romänia, tara aceasta frumoasä, intr-o monahie cu noblete si farmec, pentru un viitor foarte bun….

  Cu mult drag si respect,
  Dietmar Melzer
  -Deutschland/Germania/Germany-

 25. Roxana Gabriela Mateescu says:

  Mesajul ASR, PRINCIPESA MARGARETA , este frumos, sensibilizeaza inimile noastre , este floarea Regala randuita pe maretia si stralucirea istorica a zilei de 10 MAI ! LA MULTI ANI ! TRAIASCA MONARHIA ! DUMNEZEU SA BLAGOSLOVEASCA FAMILIA REGALA A ROMANIEI ! TRAIASCA REGELE !!!

 26. Horia Tiganus says:

  Tara nu e facuta din granite, nu e facuta din cetatenii si din vize. Tara e facuta din pamant Insamantat, din Rod si Dor, si din Crez. Din Lumina Divina revarsata peste Istoria ei. Tara e facuta din Oameni, Fantani si Troite . Tara mea e plamadita din Jertfe si Invieri . Tara e Locul …
  De ziua ei, a Tarii, luati-o de mana si duceti-o mai departe. Asa ne asiguram ca Romania va avea un viitor, macar, LEGITIM.
  … daca am ridica ochii din pamant, am vedea Romania frumoasa.
  … daca am sta cu fruntea sus, catre Rege, am redeveni Popor
  … si am da ochi in ochi cu Dumnezeu.
  Eu atat am putut sa fac, dar mai fac … La multi ani, Tara !

  https://www.facebook.com/en.joy.94651/posts/1050394285039784?notif_t=like&notif_id=1462862388189353

 27. Liliana Sora says:

  Mesajul ASR Principesei Moştenitoare Margareta, Custodele Coroane române este , prin alegerea şi aşezarea cuvintelor, prin modul de exprimare a gândurilor şi ideilor , o atingere între suflete, o atingere între inimi. ” Nimic nu este mai frumos decât înţelepciune rostită cu eleganţă.”
  La mulţi ani, Casei Regale a României ! Trăiască Regele ! Trăiască Monarhia !

 28. SZAKACS LAURA ELISABETA says:

  Cu ocazia sarbatorii zilei de 10 Mai doresc Majestatilor Lor Regale Regele Mihai l si Reginei Ana, alaturi de Altetele Lor Regale Principesei Mostenitoare Margareta, Princilpelui Radu si intregii Familii Regale a Romaniei multa sanatate, bucurii, impliniri si putere de munca pt.a ne conduce tara!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45631907
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate