Mesajul Alteței Sale Regale Principesa Elena

Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoate a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului său Nicolae și a soției acestuia, Alina.

Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutei sale nepoate noroc în viață, înțelepciune și sănătate!

Fotografia a fost realizată în anul 1989, face parte din colecția personală a Principesei Elena și înfățișează pe cei doi copii ai săi, Nicolae și Karina.

5 comentarii

 1. Adriana Teuber says:

  Majestatea voastra!

  cele mai calduroase si sincere felicitari pentru acest mare si fericit eveniment pentru Casa regala a Romaniei! Ce mult s-ar fi bucurat Majestatea sa Regele Mihai de nasterea stranepoatei Sale pe pamant romanesc. Un copil este pentru orice familie un prilej de a construi o punte catre viitor. In final permiteti-mi sa citez un vechi proverb englezesc: “It’s always better to be safe than sorry!”

  Cu alese sentimente de respect,

  Adriana Teuber

 2. Majestate,
  Multe felicitäri de bine si sänätate din toatä inima, dar si din Germania de sud din Landul svabiilor Baden-Württemberg
  Träiascä Principesa micä MARIA ALEXANDRA a Romaniei
  viitorul monarhiei din Romänia este asigurat…..
  acum depinde de M.S. Margareta a Romäniei
  NIHIL SINE DEO
  ziua de nume MIHAIL si GAVRIL LA MULTI ANI

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Bun venit in viata noii membre a Familiei noastre Regale. Fie ca, pentru micuta Maria Alexandra, cele doua nume cu inalta incarcatura regala sa ii aduca noroc, viata indelungata, sanatate, fericire, bunastare si binecuvantare cereasca !

  Felicitari tinerilor parinti si ambelor perechi de bunici !

 4. Calinescu Mariana says:

  Felicitari, Dumnezeu sa o ocroteasca, sa-i daruiasca sanatate, intelepciune, fericire spre bucuria parintilor si a bunicilor sai.
  Omagiu, respect si recunostinta Majestatii sale Regelui Mihai, Dumnezeu sa-l odihneasca in Imparatia Sa unde Dreptii se odihnesc.
  NIHIL SINE DEO!
  Cu respect si consideratie Mariana Calinescu

 5. „La Mulți Ani!” sănătoși și fericiți, Dumnezeu să o ocrotească pe Maria-Alexandra și pe părinții ei, ca și Familia Regală a României!

  Familia mea și cu mine, alături de alți români monarhiști sau nemonarhiști, suntem alături de Majestatea Sa Margareta, de ASR Principesa Elena și de toți ceilalți membri ai Familiei Regale în bucuria lor legată de nașterea nepoatei!

  Fie ca bunul Dumnezeu să readucă cât mai curând Coroana în fruntea Țării, prin Majestatea Sa Margareta, Regina noastră!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 35753539
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate