Majestatea Sa la sesiunea solemnă a Parlamentului României

La invitația președinților Senatului și Camerei Deputaților, dl Teodor Meleșcanu și dl Marcel Ciolacu, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au participat la sesiunea solemnă a Camerelor reunite ale Parlamentului României dedicată Zilei Naționale.

La eveniment au fost invitați dl Klaus Werner Iohannis, președintele României, președintele Emil Constantinescu (1996-2000), Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, înalți reprezentanți ai instituțiilor statului, în frunte cu dl Ludovic Orban, prim-ministrul Guvernului României și membrii Executivului.

Printre invitați s-au mai numărat Nunțiul Apostolic și membrii Corpului Diplomatic acreditat la București, reprezentanți ai Instituțiilor Credinței și ai societății civile.

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Ma bucura fiecare participare a Majestattii Sale in calitate oficiala la diverse ceremonii de rang national. Este prea putin fata de cat mi-as fi dorit, dar mult mai bine fata de cat ar fi putut fi daca ramaneam in linia de gandire a inceputului anilor ’90. Inca mai sper intr-o revenire a Romaniei la traseul sau firesc, cel avut sub Coroana Regala.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 33549236
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate