Custodele Coroanei Margareta s-a întâlnit cu Regele Charles al III-lea

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Radu s-au aflat într-o vizită la Londra și Windsor în zilele de 8 -10 iulie 2024. A fost a opta călătorie externă a Familiei Regale din anul 2024.

În după-amiaza de luni, 8 iulie 2024, la Castelul Windsor, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Consort au răspuns invitației Majestății Sale Regelui Charles al III-lea. Întâlnirea a avut un caracter privat.

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Desi Familia Regala a Romaniei este strans inrudita prin legaturi de sange cu toate Familiile Regale europene – din prezent si din trecut – parca legatura cu Casa de Windsor mi se pare cea mai stransa, poate si datorita frecventelor raporturi directe (vizite oficiale sau informale in Romania sau la Londra ale membrilor celor doua Case Regale care par a se simti acasa in ambele locuri).

    Urez Majestatii Sale Reginei noastre si Principelui Consort o vizita cat mai placuta si fructuoasa la Augustul Lor Var, Regele Charles al III-lea, cu rugamintea de a-i transmite sentimentele de dragoste si respect ale romanilor, precum si urarile noastre fierbinti de insanatosire grabnica si completa pentru Rege, dar si pentru frumoasa Sa nora, Printesa Catherine, si pentru Printesa Regala, tuturor urandu-le o intoarcere cat mai rapida la indatoririle oficiale si la viata normala.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51852865
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate